• Top Stories

    «Εκτός ελέγχου» ο Καμμένος: Ο «διακινητής της τσάντας του Παπανδρέου», ο Σόρος και η συμφωνία-«κουρελόχαρτο» (video)

    • NewsRoom

    Ο Πάνος Καμμένος μιλάει στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση


    Στη… Ρωσία στρέφει τις ελπίδες του πλέον ο Πάνος Καμμένος, προκειμένου να απαλλαγεί από το βάρος της ευθύνης για την Συμφωνία των Πρεσπών. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα», ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε στον Νίκο Κοτζιά, την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Προκόπη Παυλόπουλο,  δήλωσε προδομένος από τον πρωθυπουργό, κατηγόρησε ξανά τον Τζορτζ Σόρος, ενώ δήλωσε πως η συμφωνία που έρχεται προς κύρωση στη Βουλή δεν είναι ίδια με αυτή που υπογράφηκε στις Πρέσπες.

    Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τον Νίκο Κοτζιά «διακινητή της τσάντας του Γιώργου Παπανδρέου», ο οποίος σύμφωνα με τον τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας «φαίνεται να είχε δικό του σχέδιο σε ό,τι αφορά την Συμφωνία των Πρεσπών». Αναφορικά με τη Συμφωνία ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως «είναι διάτρητη, διότι καταργεί το erga omnes και δεν έχει επικύρωση από τον πρόεδρο των Σκοπίων».

    Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τη συμφωνία «κουρελόχαρτο» και αποκάλυψε μάλιστα πως «η συμφωνία θα σταματήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ακόμη κι αν περάσει από Σκόπια και Ελλάδα», σύμφωνα και με την πρόσφατη απειλή της Ρωσίας.

    Για τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Καμμένος δήλωσε πως αισθάνεται προδομένος, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι στο θέμα των Σκοπίων δεν του είπε την αλήθεια δύο φορές όταν αρχικά ήταν να συζητηθεί αρχικά το θέμα της Συμφωνίας α) μετά τις εκλογές και δεν έγινε και β) όταν ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι θα ξαναδούν το θέμα το Μάρτιο και έρχεται τώρα στη Βουλή.

    Παράλληλα προχώρησε μια νέα σειρά κατηγοριών για το Ίδρυμα Σόρος, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μοίραζε 25 δισ. ευρώ εδώ και χρόνια σε πολιτικούς.

    Ο κ. Καμμένος έστρεψε τα πυρά του και κατά του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, λέγοντας πως έχει προσωπική ευθύνη. «Εγώ τον συνάντησα και του είπα ότι δεν συμμετέχω πλέον ως κυβερνητικός εταίρος και ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη. Περιμένω την απάντησή του», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ ενώ συμπλήρωσε «πως οι βουλευτές της ΝΔ έπρεπε ήδη να έχουν αντιδράσει με τη γεωγραφικού προσδιορισμού πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων»

    «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πάρει τις 151 ψήφους που θέλει η Κυβέρνηση και αυτή η πιθανότητα να οφείλεται στους ΑΝΕΛ», ενώ για τον κ Ζουράρι τόνισε ότι «εάν ο κ Ζουράρις είναι ο 151ος που θα ψηφίσει τη Συμφωνία, πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά».

    Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στην κ. Μπακογιάννη λέγοντας πως είναι όνειδος για την πολιτική ζωή του τόπου και ότι του επιτίθεται για λόγους επιχειρηματικών συμφερόντων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλέξης Τσίπρας: Πήρα το ρίσκο να ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης, παρότι μπορούσα να κρυφτώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Τελευταία πράξη της πολιτικής φαρσοκωμωδίας – Επιτέλους, φύγετε!



    ΣΧΟΛΙΑ