ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τραγικό συμβάν έγινε σήμερα το πρωί σε σιδηροδρομική διάβαση κοντά στην Τιθορέα Φθιώτιδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τρένο παρέσυρε το αυτοκίνητο και το πήγε σχεδόν ένα χιλιόμετρο μακρυά, πάνω στις γραμμές.
Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν τέσσερα άτομα. Δυο γυναίκες και δυο άνδρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο άνδρες κατάφεραν να βγουν μετά τη σύγκρουση.
Όμως οι δυο γυναίκες παραμένουν εγκλωβισμένες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η μια γυναίκα είναι νεκρή.
Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβέστες από την Αμφίκλεια, ενώ πάει για βοήθεια και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωστής Φραγκούλης: Εποικοδομητικές επαφές και ισχυρός συμβολισμός για τη διεθνή ναυτιλιακή συνεργασία
- «Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης
- Κικίλιας: Αισθανόμαστε υπερήφανοι βλέποντας ελληνικές δυνάμεις να προασπίζουν την ασφάλεια της Κύπρου
- Μενδώνη για Χρ. Βαλαβανίδη: Ηθοποιός μεγάλου διαμετρήματος που σφράγισε ανεξίτηλα το σύγχρονο θέατρό μας

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.