ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς ηλεκτροδότηση είναι εδώ και λίγη ώρα το κέντρο της Αθήνας αλλά και προάστια όπως το Χαλάνδρι και το Ν.Ψυχικό. Εκτός λειτουργίας η γραμμή 2 του Μετρό στο τμήμα Πανεπιστήμιο – Ελληνικό, προβλήματα καταγράφονται και στη γραμμή 3 του μετρό, αλλά οι συρμοί δεν σταματούν στο Σύνταγμα, αλλά και στο δίκτυο του τραμ.
Μαρτυρίες, αναφέρουν ότι η διακοπή ηλεκτροδότησης παρατηρείται σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Μαρούσι, Κηφισιά, Γλυφάδα, Γλυκά Νερά, Παιανία, Αγία Παρασκευή και άλλες περιοχές.
Στους δρόμους επικρατεί ένα χάος καθώς δεν λειτουργούν τα φανάρια, ενώ πολλοί συναγερμοί καταστημάτων χτυπάνε, προκαλώντας την ανησυχία των ιδιοκτητών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η διακοπή ρεύματος αφορά τον ανεξάρτητο διαχειριστή μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) και το πρόβλημα εντοπίζεται στην υψηλή τάση.
Σύμφωνα με τον ΑΔΜΗΕ μέσα σε μία ώρα θα ξεπεραστούν τα προβλήματα σε ένα σημαντικό κομμάτι της Αθήνας και κυρίως των νοτίων προαστίων.
Σημειώνεται πως, μέχρι στιγμής, η πυροσβεστική έχει δεχθεί 70 κλήσεις για απεγκλωβισμό πολιτών από ανελκυστήρες.
Τι λέει το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΑΔΜΗΕ
Σήμερα στις 14.12 λόγω βλάβης που από τις έως τώρα ενδείξεις έλαβε χώρα σε μετασχηματιστή του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης, υπήρξε απώλεια τροφοδότησης φορτίων που επηρέασε περιοχές της Αττικής.
Οι ενέργειες για την αποκατάσταση ξεκίνησαν αμέσως και αναμένεται η σταδιακή τροφοδότηση των φορτίων το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο ΑΔΜΗΕ θα ενημερώνει διαρκώς για τις εξελίξεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To δείπνο στην «Σκορπίνα» στο Νέο Ψυχικό, ο… Σαμαράς που πήγε στο Πεντάγωνο, που έφαγε προβατίνα ο Καραμανλής και οι πρώτες ημέρες της Κίμπερλι
- Μάριος Φούρναρης: Η τέχνη μου είναι ένας διάλογος ανάμεσα στη φύση και τον άνθρωπο
- Jaeger-LeCoultre Master Control Calendar: Ο κλασικισμός σε νέα, τολμηρή όψη
- Louis Vuitton x Murakami: με χταπόδια και μανιτάρια οι ψυχεδελικές τσάντες πλημμύρισαν την Art Basel
 
                             
                         
                         
                         
                         
 
                
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        