Αίσιο τέλος είχε η ομηρία σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Γκαζιαντέπ της Τουρκίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας στρατιώτης απέδρασε από το στρατόπεδό του, κοντά στην πόλη, εισέβαλε σε κατάστημα του εμπορικού κέντρου με ένα τουφέκι G3 και απείλησε με το όπλο του πελάτες και υπαλλήλους.
Παρέμεινε για λίγη ώρα στο εσωτερικό του μαγαζιού κρατώντας ομήρους τους εργαζόμενους στο κατάστημα, ενώ έξω είχαν συγκεντρωθεί ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού.
Οι διαπραγματευτές της Αστυνομίας κατάφεραν να πείσουν τον ταραγμένο άνδρα να παραδοθεί, και πλέον έχει τεθεί υπό κράτηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ισχυρός σεισμός 6.8 Ρίχτερ στο Βανκούβερ – Προειδοποίηση για τσουνάμι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είναι η αιγιαλίτιδα ζώνη – Πώς βλέπουν οι Τούρκοι την κίνηση Κοτζιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Έσπασε τις 52.000 μονάδες ο Dow Jones – Πτωτικά S&P 500 και Nasdaq, παρά το νέο άλμα της SpaceX
- Μάρω Κοντού: Έπεσε και έσπασε ένα πλευρό στο ύψος του πνεύμονα – Βρίσκεται εκτός κινδύνου
- Shield AI – EFA GROUP: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη αυτόνομων και κυρίαρχων αμυντικών δυνατοτήτων στην Ελλάδα
- Πετρέλαιο: Για πρώτη φορά εδώ και τρεις μήνες το Brent έπεσε κάτω από τα 80 δολάρια το βαρέλι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.