• Κοινωνία

    Γενική αργία αύριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

    • NewsRoom
    Γενική αργία σήμερα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα: Ποιοι εξαιρούνται -To ωράριο λειτουργίας

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


    Ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τις 20:00 από τον Χρήστο Στυλιανίδη.

    Είχε προηγηθεί ισχυρή σύσταση στις ιδιωτικές επιχειρήσεις από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων να εφαρμόσουν την τηλεργασία στο μέγιστο δυνατό βαθμό, για την εξασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων από την κακοκαιρία «Ελπίς».

    Το ενδεχόμενο το είχε αφήσει ανοιχτό το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τονίζοντας ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης λαμβάνονται με γνώμονα την εξέλιξη του φαινομένου της κακοκαιρίας. 

    Νωρίτερα, με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των οδηγιών που παρέχονται από τις υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας, επεσήμαινε ότι η λειτουργία των Δημόσιων Υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεργασίας από τους υπαλλήλους, των οποίων η φύση των καθηκόντων επιτρέπει την εξ αποστάσεως άσκησή τους.

    Εν των μεταξύ, συνεχίζεται η κινητοποίηση των δυνάμεων για τον απεγκλωβισμό οδηγών στην Αττική Οδό από έξι σημεία. Στην επιχείρηση θα συμμετέχει και ο Στρατός, προκειμένου  να βοηθήσει όσους είναι εγκλωβισμένοι και να παρέχει σε αυτούς, ό,τι χρειάζονται, όπως τρόφιμα ή νερό και όπου είναι εφικτό να τους μετακινήσει στην ασφάλεια.

    Διαβάστε επίσης

    Κακοκαιρία Ελπίς: Μπαίνει ο στρατός στην Αττική Οδό – Νέα ενημέρωση στις 20:00

    Κακοκαιρία Ελπίς: Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο Θάνος Πλεύρης

    Κακοκαιρία Ελπίς: Δύσκολη η νύχτα, ανέφερε ο Χρήστος Στυλιανίδης – Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Αττική Οδό, θα αναζητηθούν ευθύνες

     



    ΣΧΟΛΙΑ