• Top Stories

    Δ.Καμμένος: Ποιoς ρουφιάνος των ΑΝΕΛ μας ρουφιάνεψε στον ρουφιάνο Παπαδημούλη;

    • NewsRoom


    Συνέχεια στις βολές εναντίον του Δημήτρη Παπαδημούλη έβαλε με συνέντευξη του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, με αφορμή την επίμαχη λίστα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τα ονόματα και τις φωτογραφίες βουλευτών που συμμετείχαν στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

    «Είναι καθ’ έξιν ρουφιάνος ο Παπαδημούλης, τώρα ρουφιανεύει και τους ΑΝ.ΕΛ.», ανέφερε με  έντονο ύφος ο Δ. Καμμένος, με αφορμή τις νέες δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον realfm ότι ο κ. Καμμένος «είναι στριμωγμένος και απομονωμένος στο ίδιο του το κόμμα».

    «Ποιος ρουφιάνος δικός μας, ρουφιάνεψε στον ρουφιάνο Παπαδημούλη», είπε ο Δ. Καμμένος.

    Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. απαντώντας στον κ. Παπαδημούλη που είπε νωρίτερα στον realfm ότι ο Δ. Καμμένος υπηρετεί σχέδιο για να ρίξει την κυβέρνηση και αν διασπάσει τους ΑΝ.ΕΛ., είπε: «Είναι τελείως της πλάκας οι ισχυρισμοί του. Μήπως εκείνος έχει σχέδιο για την ρήξη της κοινωνίας;»

     

     

    Ερωτηθείς αν με τους χαρακτηρισμούς κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τους υψηλούς τόνους, βοηθά την κυβερνητική συνοχή, ο Δ. Καμμένος απάντησε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθήσει το κόμμα του. Ενώ, στο ενδεχόμενο στήριξης του Π. Καμμένου, ανέφερε ότι θεωρεί ότι την έχει αλλά δεν μεταφέρει δημόσια τις συνομιλίες τους.

    Τέλος για την πολυπόθετη παραίτηση των ΑΝΕΛ σε περίπτωση που ψηφιστεί συμφωνία από την Βουλή με τον όρο «Μακεδονία», απάντησε: «Θα είναι δύσκολη η επόμενη μέρα». Και άφησε ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο να κινδυνεύσει η κυβερνητική ευστάθεια, δηλαδή να αποσύρουν οι ΑΝ.ΕΛ. την στήριξή τους από την κυβέρνηση, καθώς στη συγκεκριμένη ερώτηση απάντησε ξανά: «Θα είναι δύσκολη η επόμενη ημέρα. Τελεία».

    Στην παρατήρηση ότι έτσι αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ξαναπάντησε: «Θα είναι δύσκολη η επόμενη μέρα..»

    Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καμμένος είχε χαρακτηρίσει για τον κ. Παπαδημούλη ως τον «Δήμο Σταρένιο της Ευρωβουλής» που «με φασιστική και καταδοτική νοοτροπία δείχνει με το δαχτυλάκι» συναδέλφους του.



    ΣΧΟΛΙΑ