• Top Stories

    Δεν καταλαβαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το πρόβλημα με τον «σερβιτόρο του Μαξίμου»

    • NewsRoom
    Δημήτρης Τζανακόπουλος

    Δημήτρης Τζανακόπουλος


    Δεν καταλαβαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος -που είναι περιττό, αλλά θα το σημειώσουμε ότι εκπροσωπεί την ελληνική κυβέρνηση- το θέμα που εγείρεται από τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για τον παιδικό φίλο του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά.

    «Δεν καταλαβαίνω ποια ακριβώς είναι η κατηγορία η οποία εξαπολύεται, δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι προσπαθούν να επιτύχουν με αυτές τις αδιανόητες και μάλλον κούφιες καταγγελίες, τις οποίες κάνουν» είπε μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Real.

    «Μάλλον κούφιες». Έτσι το αναμετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

    Δεν καταλαβαίνει ποιο είναι το πρόβλημα, όταν ένας φίλος υπουργού εμφανίζεται να βγάζει φωτογραφίες μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου, υποδυόμενος τον πρωθυπουργό.

    Δεν καταλαβαίνει ποιο είναι το πρόβλημα, όταν το ίδιο πρόσωπο εμφανίζεται να συνοδεύει τον πρωθυπουργό στην Καισαριανή στις 26/1/2015, για να αποδώσει φόρο τιμής στους 200 εκτελεσθέντες της Πρωτομαγιάς του 1944.

    Δεν καταλαβαίνει ποιο είναι το πρόβλημα, όταν το ίδιο πρόσωπο συνεργάζεται με δικηγόρους, συνεργάτες του Κύπριου δικηγόρου Αρτέμη Αρτεμίου, «ειδικού» στις off shore εταιρείες.

    Δεν καταλαβαίνει ποιο είναι το πρόβλημα, όταν αυτό το πρόσωπο από σερβιτόρος με ετήσιες απολαβές 5.000 ευρώ τον χρόνο, γίνεται έμμισθος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με απολαβές πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Την ώρα που το χρέος της εταιρείας λιπασμάτων προς τη ΔΕΠΑ εκτοξευόταν και οι άλλοι εργαζόμενοι ήταν απλήρωτοι.

    Καταλαβαίνει μόνο ότι «μετά την αποτυχία των fake ΝΕΩΝ, αλλά και της ΝΔ να συγκροτήσουν ένα πολιτικό αφήγημα με βάση το υποτιθέμενο 4ο μνημόνιο, ψάχνουν τώρα να βρουν πολιτικά πατήματα σε ιστορίες, που, πραγματικά, δεν μπορούν να αγγίξουν την ελληνική κυβέρνηση»…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μάνος Πετσίτης, «the whole story»: Όλο το παρασκήνιο πίσω από τις καταιγιστικές αποκαλύψεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπλεγμένος και σε δουλειές της ΕΡΤ ο Πετσίτης – Αποκάλυψη από πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Μανιάτης: Η υπόθεση Πετσίτη πηγαίνει στον «πυρήνα» του Μεγάρου Μαξίμου



    ΣΧΟΛΙΑ