ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Είναι οριστικό. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο που ξεκινούν σε δύο εβδομάδες, θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.
Λόγω έξαρσης των κρουσμάτων της Covid-19, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας έθεσε το Τόκιο σε κατάστασης έκτακτης ανάγκης, με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τους οργανωτές των αγώνων να αποφασίζουν πριν από λίγο ότι η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων θα πραγματοποιηθεί χωρίς θεατές στις κερκίδες.
Η απόφαση πάρθηκε από την ιαπωνική κυβέρνηση μαζί με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τους οργανωτές των αγώνων, καθώς οι προβλέψεις των ειδικών αναφέρουν ότι η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί τις επόμενες εβδομάδες.
Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Γιοσιχίντε Σούγκα, είπε ότι η συγκεκριμένη κίνηση ήταν απαραίτητη ώστε να “εμποδιστεί” η διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα από το Τόκιο και να γίνει η ιαπωνική πρωτεύουσα μια ακόμα “πηγή” νέων μολύνσεων που θα οδηγήσει σε νέο κύμα κρουσμάτων παγκοσμίως.
Διαβάστε επίσης:
Τόκιο: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 15 μέρες πριν του Ολυμπιακούς Αγώνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό Γραμμή 4: Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Δούκα με Ελληνικό Μετρό και αναδόχους για την Κυψέλη – Πότε ξεκινούν τα έργα
- Μύκονος – Αποκάλυψη: Πώς ένα καθαριστήριο χρεώνει 4 φορές πιο ακριβά το πλύσιμο σε σεντόνια και πετσέτες – Τι δείχνουν τα τιμολόγια
- Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά τις αρχειοθετήσεις
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Σταθερές ροές εσόδων από το LNG και αυτόνομη εισαγωγή της εταιρείας ενέργειας στο ΧΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.