• Top Stories

    Χοντρό πέσιμο οπαδών σε Αλαφούζο: “Με το ΣΚΑΪ έβγαλες άκρη!” -“Μη με πιέζετε, θα φύγω!”

    • NewsRoom


    Μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού επέστρεψαν μόνο ο Γιάννης Αλαφούζος με τους αρχηγούς της ομάδας, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού γύρισαν στα σπίτια τους με ταξί! Στο Κορωπί όμως, περίμεναν τον Γιάννη Αλαφούζο περίπου 300 εξαγριωμένοι οπαδοί, οι οποίοι ζήτησαν -με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο- εξηγήσεις για το ναυάγιο της ομάδας στον Πειραιά.

    alafouzos opadoi

    Οι οπαδοί απαίτησαν την απομάκρυνση του ιταλού τεχνικού Αντρέα Στραματσόνι, θεωρώντας τον ως τον κύριο υπαίτιο της κάκιστης εικόνας της ομάδας, ενώ οι διάλογοι που είχαν με τον Γιάννη Αλαφούζο ήταν χαρακτηριστικοί:

    “Αμα δεν μπορείς να σηκωθείς να φύγεις. Αύριο κιόλας περιμένουμε αποφάσεις. Περιμένουμε να διώξεις τον προπονητή. Να γίνουν μεταγραφές για να ενισχυθεί η ομάδα και να αλλάξεις τη στελέχωση της ΠΑΕ. Να φύγουν οι ανύπαρκτοι που έχεις φέρει. Είμαστε “γυμνοί”, έχεις μικρύνει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Δεν το βλέπεις;”.

    “Όπως βρήκες την άκρη με την αδειοδότηση του ΣΚΑΪ και γ… την κυβέρνηση, δίνοντας ένα σωρό εκατομμύρια, έτσι να δώσεις αυτά που πρέπει, να δώσεις άλλα τόσα και για την ομάδα και να την κάνεις πρωταθλήτρια. Τέλος, αποφάσεις από αύριο κιόλας…”.

    “Μη με πιέζετε θα φύγω”

    “…Η ομάδα και τα παιδιά προσπάθησαν”, ψέλλισε ο πρόεδρος των Πρασίνων για να γίνει όπως ήταν φυσικό δέκτης έντονων αποδοκιμασιών. “Δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα” συνέχισε και ακολούθησε νέος κύκλος αποδοκιμασιών, με τον Αλαφούζο να φθάνει στα όριά του:

    “Μη με πιέζετε έτσι. Αν νομίζετε ότι είναι έτσι τα πράγματα, να φύγω απ’ την ομάδα να αναλάβει άλλος (σ.σ. το είπε δύο φορές). Εχω βάλει όλη μου την περιουσία στον Παναθηναϊκό. Πήρα την ομάδα σε μια τρομερά δύσκολη στιγμή και παλεύω καθημερινά.

    Η απάντηση των οπαδών είχε και πάλι λίγο από τηλεοπτικά: “Δεν μας νοιάζει. Όπως έβγαλες άκρη με το ΣΚΑΪ να κάνεις το ίδιο και για την ομάδα. Δεν ξέρεις που είσαι, σε ποια ομάδα είσαι. Να σκληρύνεις τη στάση σου στους παίκτες, να ρίξεις πρόστιμα. Παίρνουμε μηνύματα απ’ όλο τον κόσμο. Ο κόσμος είναι έξαλλος”.

    strama

    Το φινάλε του διαλόγου περιελάμβανε και απειλές για τους παίκτες σε περίπτωση που δεν φύγουν νικητές στο επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ: “Δεν αντέχουμε άλλο. Βρείτε τι φταίει και αλλάξτε το. Έρχεται η ΑΕΚ. Ή θα νικήσετε, ή θα καεί η Λεωφόρος” ήταν το μήνυμα των οπαδών.

    Για σήμερα ήταν προγραμματισμένη σύσκεψη κορυφής (Αλαφούζος – Ζιλμπέρτο), όπου θα αποφασιστεί η παραμονή ή όχι του Στραματσόνι.

    Διαβάστε ακόμη: Μαρινάκης: «Απόλυτη δικαίωση και ευχαρίστηση»



    ΣΧΟΛΙΑ