Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ανώτατος αξιωματούχος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία επιχειρεί να δικαιολογήσει την προκλητική κίνηση Σκοπιανών εθνικιστών, να κάψουν την ελληνική σημαία σε συγκέντρωση την Τρίτη.
Κληθείς να απαντήσει αν η Αθήνα προβληματίζεται για το γεγονός αυτό, περιορίστηκε να δηλώσει: «Κι εμείς κάψαμε σημαίες στη Θεσσαλονίκη. Κι ακούστηκαν συνθήματα ”πάρτε τα όπλα να πάμε στα Σκόπια’», θέλοντας να επισημάνει ότι δεν πρέπει να δίνεται σημασία σε τέτοια περιστατικά.
Τέλος, αναφορικά με το αν η Ελλάδα καλύπτεται από τη στάση της Ευρώπης σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις, απάντησε: «Η στάση της Ευρώπης είναι καλύτερη από ποτέ, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετή».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χιλιάδες Σκοπιανοί διαδήλωσαν κατά της αλλαγής του ονόματος – Έκαψαν ελληνική σημαία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρευνα δικαιώνει τα συλλαλητήρια: Τι λένε οι Έλληνες για το Σκοπιανό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Προειδοποίησε τις ΗΠΑ ότι θα απαντήσει σε τυχόν επίθεση – Στους 116 έχουν φτάσει οι νεκροί στις διαδηλώσεις
- Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τίτλο «Ενεργή Μάχη»
- Χρηματιστήριο: Χρυσή πενταετία με κέρδη 162,14% – Οι πρωταγωνιστές της ανόδου
- Πυρκαγιά σε χώρο επιχείρησης στο Κορωπί
