• Top Stories

    Τι συζήτησε ο Μητσοτάκης με τον Ηλιάδη (Goldman Sachs) στο “Milos”

    Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης. Αρχηγός ΝΔ


    Γεύμα για δυο στο “Milos”…

    Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο πολυτελές εστιατόριο Milos στο Hilton. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, γευμάτισε με τον partner & managing director της Goldman Sachs για την Ελλάδα Χάρη Ηλιάδη.

    Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, γνώστης πολύ καλά των οικονομικών ως πρώην οικονομικής αναλυτής της Chase Investment Bank και πρώην ανώτατο στέλεχος της Εθνικής και της Alpha Bank, ενημερώνεται συχνά, από στελέχη της οικονομικής αγοράς διεθνώς, προκειμένου οι τοποθετήσεις του για την οικονομία να είναι εμπεριστατωμένες και εντός του υφιστάμενου περιβάλλοντος που βιώνει η Ελλάδα. Όπως υποστήριξε πριν από λίγες ημέρες, η χώρα χρειάζεται μείωση φόρων, σταθερό μακροοικονομικό περιβάλλον, δίκαιη κατανομή βαρών και στοχευμένη μείωση δαπανών.
    Ο κ. Χάρης Ηλιάδης της Goldman Sachs άφησε τη UBS για να ενταχθεί στο δυναμικό της πιο ισχυρής για πολλούς αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας. Είναι partner & managing director της Goldman Sachs για την Ελλάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι συντονιστής όλων των εργασιών της Goldman Sachs για τις εκδόσεις κρατικού χρέους στην Ευρώπη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/epithesi-maria-enantion-moscovici-ke-weber-gia-eurogroup/44584

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/article-anaschimatismos-katrougkalos-stathakis-ke-kouroumplis-ektos/44318

     



    ΣΧΟΛΙΑ