ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξετάσεις υποβλήθηκε ο σύζυγος της γυναίκας που αποτελεί το πέμπτο κρούσμα του κορονοϊού στην Ελλάδα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει νοσήσει.
Τα αποτελέσματα, σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκαν αρνητικά. Η γυναίκα του είχε έρθει σε επαφή με το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα, την 38χρονη από τη Θεσσαλονίκη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να κολλήσει και η ίδια τον ιό COVID-19.
Oι υγειονομικές αρχές στη χώρα μας βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν άλλα κρούσματα και να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού.
Συνολικά, στη χώρα μας, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε επτά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα