ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεκίνησαν οι τακτικές κρίσεις στην Αστυνομία με κύριο χαρακτηριστικό τη διατήρηση αμετάβλητου του σχήματος στην κορυφή του Σώματος και συγκεκριμένα με την παραμονή όλων των αντιστρατήγων, παλαιών και νέων.
Ειδικότερα, υπό την προεδρία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και τη συμμετοχή δύο αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε ως διατηρητέους τους εξής αντιστράτηγους αστυνομίας:
– Μιχαήλ Καραμαλάκη (υπαρχηγός)
– Ζαχαρούλα Τσιριγώτη (γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων)
– Xρήστο Δραγατάκη (γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος)
– Ανδρέα Αποστολόπουλο (γενικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος)
– Ανδρέα Δασκαλάκη (επιτελάρχης).
Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.