ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
145 δισ. οι ζημιές στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την κλιματική αλλαγή την τελευταία 10ετία – Πώς επηρεάζονται οι τράπεζες
Με σφοδρότητα χτύπησε ο Κυκλώνας Ζορμπάς και τον Πόρο, σχηματίζοντας μάλιστα και υδροστρόβιλο, ο οποίος προκάλεσε σοβαρές ζημιές. Ενα σπάνιο φαινόμενο που τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και πιο συχνά στον ελλαδικό χώρο.
Ο Γιάννης Δημητριάδης κατέγραψε στην κάμερά του τον υδροστρόβιλο να «χτυπά» στην παραλία Ασκελίου στον Πόρο, περίπου στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου 29/9/2018.
Σύμφωνα με την αναφορά του, προκάλεσε στις ακτές σοβαρές ζημιές και διακοπή ρεύματος, ενώ ξερίζωσε δέντρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνεχίζονται οι καταστροφές: Πλημμύρισαν οι δρόμοι στο πολύπαθο Μάτι (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές εικόνες και βίντεο από το πλημμυρισμένο Κιάτο – Απειλείται το Ξυλόκαστρο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αντιμέτωπη με ανεμοστρόβιλο η Κρήτη – Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Επικύρωσε τον νόμο που προβλέπει κυρώσεις στη Ρωσία
- Σαουδική Αραβία: Αναφορές για φλόγες και σύννεφα καπνού κοντά στο αεροδρόμιο του Ριάντ
- Super League: Τηλεδιάσκεψη των ιδιοκτητών της λίγκας την ερχόμενη Τρίτη για τα τηλεοπτικά
- Το πρόγραμμα Biohut® της D-Marin αναδείχθηκε ως η Καλύτερη Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο Cannes Yachting Festival 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.