• Top Stories

    Άντρας μαχαίρωσε επτά μαθητές: “Ήθελα να εκδικηθώ την κοινωνία”


    Ο 58χρονος Λέι Μινγκγιουέ, είναι ο δράστης της επίθεσης που μαχαίρωσε επτά μαθητές στην πόλη Χαντσόνγκ της επαρχίας Σαανσί και τραυμάτισε δύο περαστικούς προσπαθώντας να διαφύγει, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο China Central Television (CCTV). Το περιστατικό συνέβη έξω από ένα Δημοτικό σχολείο στη βορειοδυτική Κίνα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί.

    Ο Λέι Μινγκγιουέ έχει καταδικαστεί και παλαιότερα για κλοπές και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήθελε «να εκδικηθεί την κοινωνία», χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμα τα κίνητρα του δράστη. Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από το CCTV δείχνουν παιδιά να μεταφέρονται με φορείο σ’ ένα ασθενοφόρο, ενώ όλα τα θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και διεξάγεται έρευνα για το επεισόδιο, πρόσθεσε το τηλεοπτικό δίκτυο.

    Τονίζεται βέβαια, ότι αν και τα βίαια εγκλήματα είναι σπάνια στην Κίνα σε σύγκριση με πολλές άλλες χώρες, τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί σειρά επιθέσεων με μαχαίρι και τσεκούρι, πολλές από τις οποίες είχαν στόχο παιδιά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΜΟΝΟ ΕΔΩ:To Black Friday έφτασε!!! Δείτε τι γίνεται αυτή τη στιγμή στα Public στο Σύνταγμα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο κατήφορος της ξανθιάς ενζενί

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Damian Cope: Ο manager που θέλει να βάλει τον ΟΠΑΠ στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη



    ΣΧΟΛΙΑ