• Top Stories

    Άννα Κορακάκη: Προτιμώ να φοράω λουλούδια στα μαλλιά μου παρά διαμάντια στο λαιμό μου

    anna korakaki


    Άννα Κορακάκη. Η χρυσή Ολυμπιονίκης φαίνεται πως είναι μια ευαίσθητη και ρομαντική ψυχή, καθώς όπως μας δείχνει και στο προσωπικό της προφίλ στο κοινωνικό δίκτυο Instagram, αγαπάει πολύ τα λουλούδια. Η αλήθεια είναι ότι, κάνοντας μια βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό, ο οποίος είναι ανοιχτός, θα δει κανείς πολλές φωτογραφίες με υπέροχες και πλουμιστές συνθέσεις λουλουδιών.

    Αυτό μαρτυράει πως η ταλαντούχα αθλήτρια της σκοποβολής, διακατέχεται από πνεύμα ρομαντισμού, το οποίο ενισχύεται και από το νεαρό της ηλικίας της – είναι μόλις 20 ετών – και της δίνει την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους που θέτει. Και είναι γεγονός ότι οι στόχοι αυτοί έχουν πλέον μεγαλώσει κατά πολύ από τη στιγμή που η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο και μπήκε στο πάνθεον των χρυσών Ελλήνων Ολυμπιονικών.

    Οι λεζάντες με τις οποίες συνοδεύει τις φωτογραφίες με τις πανέμορφες συνθέσεις λουλουδιών που έχει λάβει από τους φίλους της είναι ενδεικτικές της ευαίσθητης καρδιάς της και της αγάπης που έχει για τους ανθρώπους που έχει επιλέξει να έχει για φίλους της, οι οποίοι και τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα και ευτυχισμένη της στιγμή. “Οι φίλοι μου κάνουν τα λουλούδια να ανθίζουν ακόμα και στο πιο λυπημένο κομμάτι του εαυτού μου”, έγραψε κάτω από αυτή τη φωτογραφία, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τα συναισθήματά της:

    https://www.instagram.com/p/BHMekDPgOzP/?taken-by=annakorakaki

    Σε αυτή την ανάρτηση έσπευσε να τονίσει το πόση αγάπη την περιβάλλει και πόσο ευγνώμων και ευτυχισμένη νιώθει έχοντας αγαπημένους φίλους γύρω της:

    Οι ευθύνες της έχουν αυξηθεί και φαίνεται πως τα λουλούδια αποτελούν πηγή ηρεμίας και γαλήνης για τη νεαρή αθλήτρια από τη Δράμα. Χαρακτηριστική είναι βέβαια και η ανάρτησή της από τις 6 Απριλίου του 2016 – πολύ πριν το Ολυμπιακό της όνειρο γίνει πραγματικότητα – όπου στη φωτογραφία απεικονίζεται η ίδια με φόντο μια πανέμορφη ανθισμένη κερασιά.

    Η λεζάντα με την οποία επέλεξε να συνοδεύσει τη φωτογραφία η χρυσή Άννα αποκαλύπτει ότι η ψυχή της είναι πάνω από όλα αγνή: “I’d rather wear flowers in my hair, than diamonds around my neck”, που σε μετάφραση στα ελληνικά σημαίνει “Προτιμώ να φοράω λουλούδια στα μαλλιά μου παρά διαμάντια στο λαιμό μου”.

    Αυτά τα λόγια δείχνουν την καθαρότητα της ψυχής της και της καρδιάς της.

    https://www.instagram.com/p/BD2657QGW5D/?taken-by=annakorakaki

    Η γλυκιά Άννα Κορακάκη όμως, πέρα από την αγάπη της για τα πολύχρωμα λουλούδια φαίνεται πως λατρεύει εξίσου και τα κατοικίδια ζώα. Το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο με χαριτωμένες φωτογραφίες από σκυλάκια και γατάκια, τα οποία η Άννα κρατάει στην αγκαλιά της και δεν μπορεί να αντισταθεί στην αθωότητα την οποία αυτά εκπέμπουν.

    Η ίδια αγαπάει πολύ τα κουτάβια, όπως έγραψε και στη λεζάντα αυτής της φωτογραφίας, καθώς συνάντησε το πιο χαριτωμένο κουτάβι στο Αζερμπαϊτζάν, όταν είχε πάει για να λάβει μέρος στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες τον Ιούνιο του 2015:

    https://www.instagram.com/p/4EaXSiGW87/?taken-by=annakorakaki

    Η ρομαντική της φύση είναι διάχυτη και σε αυτή τη φωτογραφία που απεικονίζει ένα σκυλάκι ξαπλωμένο έτοιμο να κοιμηθεί και έτσι είχε πει την καληνύχτα της σε όσους την ακολουθούν:

    https://www.instagram.com/p/68OY3tmW2d/?taken-by=annakorakaki

    Στην παρακάτω φωτογραφία, την οποία συνοδεύει με τρεις καρδούλες, δείχνει το πόσο σημαντικό είναι να εκφράζουμε την αγάπη μας στα αδέσποτα. Μια αγκαλιά και ένα χάδι μπορεί να τα σώσει στην κυριολεξία:

    View this post on Instagram

    ❤❤❤

    A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki) on

    Και εδώ, η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής χαϊδεύει ένα πανέμορφο κόκερ και συνοδεύει τη φωτογραφία της με μια πολύ σοφή κουβέντα που στα ελληνικά σημαίνει ότι “Ο καλύτερος θεραπευτής έχει τρίχωμα και τέσσερα πόδια”.

    Τα likes βέβαια έπεσαν βροχή καθώς είναι γεγονός πως η ανιδιοτελής αγάπη ενός σκύλου μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο φάρμακο για την ψυχή ενός ανθρώπου και η Άννα Κορακάκη δε θα μπορούσε να μη συμφωνεί:

    https://www.instagram.com/p/BHVJQykAW4A/?taken-by=annakorakaki

    Μια από τις πιο γλυκές αναρτήσεις της είναι και αυτή εδώ, στην οποία κρατάει ένα αξιαγάπητο, νεογέννητο γατάκι και του δίνει ένα φιλί. Η γεμάτη αγάπη φωτογραφία συνοδεύτηκε με μια φράση του συγγραφέα Anthony D. Williams που λέει ότι “Έχουμε περισσότερα να μάθουμε εμείς από τα ζώα από ό,τι τα ζώα από εμάς”:

    https://www.instagram.com/p/BHrktTzAugC/?taken-by=annakorakaki

    Η όμορφη Ολυμπιονίκης όμως έχει ανεβάσει στο προφίλ της και φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν τη δυναμικότητα του χαρακτήρα της και την αποφασιστικότητα που την διακατέχει, καθώς και την προσήλωσή της στους στόχους της από τους οποίους δεν μπορεί κανείς και τίποτα να την αποσπάσει. Με αυτά τα όπλα άλλωστε κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

    “Τα λιοντάρια δεν χάνουν τον ύπνο τους από όσα ισχυρίζονται τα πρόβατα” και “Πέτα με στους λύκους και θα επιστρέψω οδηγώντας την αγέλη” – λόγια σοφά που χαρακτηρίζουν απόλυτα την ψυχοσύνθεση μιας χρυσής Ολυμπιονίκη που δεν πτοείται από το παραμικρό και κατακτά το όνειρό της, δίνοντας σημασία μόνο σε όσα την πάνε μπροστά:

    View this post on Instagram

    ?

    A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/anna-pou-epelexe-na-mini-ke-na-kinigisi-oniro-tis-video/66845

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/idou-pos-aristi-korakaki-ekane-tin-ellada-na-dakrisi/66841



    ΣΧΟΛΙΑ