• Κοινωνία

    Ανείπωτη τραγωδία στο Αίγιο: Πώς ο 28χρονος με τη BMW  θέρισε τη γιαγιά και των λίγων μηνών εγγονάκι της

    • NewsRoom


    Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στις Καμάρες Αχαΐας, κοντά στο Αίγιο.

    Όταν πριν από λίγες ημέρες, νεαρό ζευγάρι από την περιοχή των Καμαρών, βάπτιζε το μονάκριβο γιο τους Γιάννη, δεν περίμενε ότι αυτός θα χαθεί τόσο πρόωρα εξαιτίας της εγκληματικής απροσεξίας 28χρονου οδηγού, με καταγωγή από τον Λόγγο. Μαζί με το βρέφος, θύμα και η 67χρονη γιαγιά του η οποία το απόγευμα το Κυριακής 25/8, είχε βγει βόλτα με τον εγγονό της στον δρόμο προς Λαμπίρι.

    Η τοπική κοινωνία των Καμαρών είναι συγκλονισμένη από το απίστευτο περιστατικό που συνέβη όταν ο οδηγός αυτοκινήτου μάρκας BMW, ερχόμενος από το Λαμπίρι με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να σαρώσει γιαγιά και εγγονό, που ανέμελοι βρίσκονταν στο σημείο.

    Ο οδηγός που, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας protionline.gr, υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό, δε σταμάτησε για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και συνελήφθη λίγο αργότερα στον Λόγγο, μπροστά στο Beau Rivage από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιάλειας. Μάλιστα στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε στη θάλασσα και ανέβηκε σε βάρκα χωρίς όμως να καταφέρει να ξεφύγει της σύλληψής του.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Διεύθυνση της Τροχαίας Πατρών, αφού αυτή είναι αρμόδια στο σημείο που συνέβη το δυστύχημα και αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία για το έγκλημά του.



    ΣΧΟΛΙΑ