Ένας ανήλικος βρίσκεται πίσω από την τραγωδία στο κλαμπ Lanterna Azzurra στην κωμόπολη Κορινάλντο στην Ιταλία τα ξημερώματα του Σαββάτου, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.
Ο ανήλικος, που σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa έχει ταυτοποιηθεί και αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ψέκασε με σπρέι πιπεριού τους θαμώνες του κλαμπ –πάνω από 1.400 άτομα εκείνη την ώρα στο κλαμπ που γινόταν η συναυλία του ράπερ Sfera Ebbasta – με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.
Το πλήθος έτρεξε προς την έξοδο του κλαμπ με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το μπαλκόνι του κέντρου διασκέδασης υπό το βάρος του πλήθους και να χάσουν τη ζωή τους έξι άτομα, πέντε εκ των οποίων ανήλικοι και να τραυματιστούν δεκάδες (επτά από αυτούς σοβαρά).
Βαρύτατες αντιμετωπίζουν και οι υπεύθυνοι του κλαμπ, καθώς οι θαμώνες ήταν υπεράριθμοι σχετικά με τη χωρητικότητα του κέντρου διασκέδασης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βίντεο- σοκ: Η στιγμή της τραγωδίας στο κλαμπ της Ιταλίας: Το πάτωμα υποχωρεί με 6 νεκρούς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία σε κλαμπ στην Ιταλία: Έξι νεκροί και 120 τραυματίες (pics&video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το σενάριο για πρωθυπουργό Καραμανλή, οι «άγγελοι» του Γεραπετρίτη, τα πιτταρούδια της Μελόνι, το μυστήριο με τη Rolls Royce και ο προκλητικός γλεντζές πολιτικός
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA BANK, ALPHA BANK, ΔΑΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, EUROBANK και DIANA SHIPPING
- Ποια «επώνυμα» ακίνητα κάνουν ποδαρικό στους πλειστηριασμούς του Σεπτεμβρίου
- Σακίρα: Tα ελληνικά καλοκαίρια και ο πρώτος μεγάλος έρωτας με Έλληνα ναυτικό
