• Top Stories

    Ανατροπή! Θα προσέλθει τελικά στη Εξεταστική ο Σταύρος Ψυχάρης -Χαμός στο twitter! (pics)

    • NewsRoom
    Σταύρος Ψυχάρης.

    Σταύρος Ψυχάρης. Τέως επικεφαλής ΔΟΛ.


    Μετά το θόρυβο που προκάλεσε η αρχική άρνησή του να προσέλθει και να καταθέσει στην αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, ο Σταύρος Ψυχάρης δηλώνει τώρα ότι τελικά θα εμφανιστεί ενώπιον της Επιτροπής.

    Τη Δευτέρα, με έγγραφό του προς την Επιτροπή, ο επικεφαλής του ΔΟΛ δήλωσε αδυναμία προφορικής επικοινωνίας που καθιστά αδύνατη την παροχή απαντήσεων στα ερωτήματα των μελών της, ενώ προσκόμισε και σχετική βεβαίωση ιδιώτη γιατρού καθηγητή νευρολογίας.

    Πριν από την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης ωστόσο, ο πρόεδρός της Σωκράτης Φάμελος (ΣΥΡΙΖΑ) έκανε γνωστό ότι συνεργάτης του κ. Ψυχάρη επικοινώνησε μαζί του και του είπε ότι ο εκδότης θέλει, τελικά, να προσέλθει και να καταθέσει. Η επιθυμία δεν συνοδεύτηκε από έγγραφη δήλωση, ενώ πολλά μέλη της Επιτροπής διατύπωσαν ερωτηματικά για την ιατρική βεβαίωση που συνόδευσε την αρχική του άρνηση.

    Στις τοποθετήσεις τους, τα μέλη της επιτροπής, συμφώνησαν ότι η παρουσία του κ. Ψυχάρη στην επιτροπή θα ήταν διαφωτιστική, ενώ δύο μέλη, ο Δημήτρης Καμμένος και ο Νίκος Νικολόπουλος, ζήτησαν να διερευνηθεί αν ο κ.Ψυχάρης αποπειράθηκε να “εξαπατήσει την επιτροπή” με το αίτημα που αρχικά κατέθεσε, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας.

    Η κατάθεση του κ. Ψυχάρη προγραμματίστηκε για την Τετάρτη, ενώ υπενθυμίζεται ότι στις 4 Αυγούστου έχει κληθεί να καταθέσει στην Επιτροπή ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «ALPHA», Δημήτρης Κοντομηνάς.

    Το αρχικό “όχι” του επικεφαλής του ΔΟΛ στην Εξεταστική προκάλεσε τσουνάμι σχολίων στα social media, με τους χρήστες του twitter να φτιάχνουν και το hashtag #Μουγκος_Ψυχαρης!

    prixaris mougapsixaris mouga2psixaris mouga3

    prixpsix

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/efnidiastikos-polemos-psichari-kalogritsa-savvidi-ke-marinaki/59906

    http://www.mononews.gr/fotis-mpompolas-live-stin-exetastiki-tis-voulis-exipiretoumena-ke-enimera-ta-dania-tis-pigasos/65255



    ΣΧΟΛΙΑ