ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανατρέπονται τα δεδομένα για τον καιρό των Χριστουγέννων, ο οποίος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων θα ήταν γενικά αίθριος, με σχετικά καλές για την εποχή θερμοκρασίες, ενώ το κύμα κακοκαιρίας θα έπληττε τη χώρα μας μετά τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.
Με έκτακτη ενημέρωσή του ο Σάκης Αρναούρογλου στη σελίδα του στο facebook τονίζει πως το κρύο και η ψυχρή εισβολή που επρόκειτο να επηρεάσει την Ελλάδα από τις 26/12, βιάζεται και θα έρθει στην χώρα μας ανήμερα Χριστούγεννα.
Και όλα δείχνουν, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, ότι ο καιρός θα είναι πραγματικά… χριστουγεννιάτικος, ενώ θα πρέπει να αναμένονται και χιονοπτώσεις -κυρίως- τις βραδινές ώρες των Χριστουγέννων.
Διαβάστε αναλυτικά την έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ με πασίγνωστο επιχειρηματία της Αθήνας: Έκαψαν τα πολυτελή αυτοκίνητά του έξω από το σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ για γνωστό επιχειρηματία: Αγνοείται η 12χρονη κόρη του (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καιρός: Σταδιακή βελτίωση από σήμερα-Νέα ψυχρή εισβολή μετά τα Χριστούγεννα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Θετικό πρόσημο με «όχημα» τεχνολογία και υγεία – Ενισχύεται ο Stoxx 600
- ΣΤΑΣΥ: Στο τελικό στάδιο το έργο αντικατάστασης σιδηροτροχιών στις Γραμμές 2 και 3 του Μετρό αξίας 7,3 εκατ. ευρώ (φωτο)
- Blink: Η φόρτιση ακολουθεί τους ρυθμούς σου
- Ε.Ο.Τ.: Η Ελλάδα στις κορυφαίες επιλογές των Ευρωπαίων ταξιδιωτών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.