ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι μία 29χρονη κοπέλα υπέστη ανακοπή καρδιάς, μετά από χορήγηση αντιβίωσης, στην οποία ήταν αλλεργική.
Η χορήγηση της αντιβίωσης έγινε αμέσως μετά τον τοκετό με καισαρική τομή, στο νοσοκομείο της Κατερίνης.
Άμεσα οδηγήθηκε στην Εντατική και εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα λόγω της αντίδρασης του οργανισμού της στο φάρμακο.
Όπως δήλωσε στο GRTimes, η διοικήτρια του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Βασιλική Παπαχριστοδούλου:
«Η κοπέλα αντιμετωπίζει μία πολύ δύσκολη κατάσταση», ενώ το πρωί της Δευτέρας θα περάσει και πάλι από μαγνητικό τομογράφο για να διαπιστωθεί αν έχει υποχωρήσει το οίδημα.
Το νεογνό παραμένει στο νοσοκομείο Κατερίνης και είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Citi για ΟΠΑΠ: Η Allwyn «ζυγίζει» το νέο σχήμα πριν την κρίσιμη γενική συνέλευση
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Παρακολούθησε την νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR με την Χάποελ Τελ Αβιβ στο ΟΑΚΑ (φωτογραφίες)
- Το Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Gala της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.)
- Αγρότες: Κλείνει όλη η Εθνική Οδός στα Μάλγαρα – Τρακτέρ και στα 2 ρεύματα