• Κοινωνία

    Αμφιλοχία: Προφυλακίστηκε 70χρονος μετά από καταγγελία 22χρονης για σεξουαλική κακοποίηση

    Σύλληψη 46χρονου για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του-Ποια κατηγορία θα του αποδοθεί

    ΕΛ.ΑΣ


    Προφυλακιστέος κρίθηκε ένας 70χρονος άνδρας, έπειτα από την  καταγγελία 22χρονης  από το χωριό Βάλτος του δήμου Αμφιλοχίας, για σεξουαλική επίθεση.

    Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε την περασμένη Δευτέρα  στην οικεία υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας πως ο 70χρονος, ο οποίος βρέθηκε στο χωριό για καλοκαιρινές διακοπές, για σεξουαλική κακοποίηση.

    Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, έγινε λίγες ημέρες πριν ενημερώσει την Αστυνομία. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ο ηλικιωμένος συγχωριανός της την κάλεσε σπίτι του και ασέλγησε με τη βία πάνω της. Προτού ολοκληρώσει την πράξη του, η 22χρονη, όπως ανέφερε, κατάφερε και έφυγε εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως η διέλευση ενός δίκυκλου απέσπασε την προσοχή του.

    Μια ημέρα πριν από την κακοποίηση, οι δυο τους πήγαν μαζί στην Άρτα όπου ο 70χρονος αγόρασε δώρα στη νεαρή. Η καταγγελία κινητοποίησε την αστυνομία που άρχισε αμέσως έρευνα και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η 22χρονη. Η ιατροδικαστής βρήκε στοιχεία (εκδορές κ.α.) συμβατά με όσα υποστήριξε η νεαρή.

    Σχηματίστηκε δικογραφία, ο 70χρονος οδηγήθηκε σε Ανακριτή και Εισαγγελέα Άρτας, απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος.

    Διαβάστε επίσης



    ΣΧΟΛΙΑ