• Media

    Αλαφογιώργος: «Με παραπέμπουν στο Πειθαρχικό της ΕΡΤ»

    • NewsRoom


    Μέσω μιας ανάρτησής του στο twitter ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για προκαταρκτική εξέτασή του και τονίζει ότι είναι βέβαιη η παραπομπή του σε πειθαρχικό.

    Συκγκεκριμένα όπως έγραψε: «Επιβεβαιώνω πλήρως τις πληροφορίες του Σίλα για προκαταρκτική εξέταση μου επί δίωρον στην ΕΡΤ, με βεβαία την παραπομπή μου σε πειθαρχικό, κατόπιν αξιώσεων των ανωτέρων αρμοδίων. Από Δευτέρα τα νταούλια».

    Ο Αντώνης Αλαφογιώργος με ανάρτησή του στο twitter είχε καλέσει τον πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων, Δημήτρη Ασπρογέρακα να ελέγξει το δημόσιο χρήμα στην ΕΡΤ.

    Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet του δημοσιογράφου ο οποίος εγκαλούσε τον Σεραφείμ Κοτρώτσο για το γεγονός ότι αν και δεν είναι υπάλληλος της ΕΡΤ έχει δύο εκπομπές, αφήνοντας αιχμές για το κόστος της μεικτής παραγωγής. Είχε ακολουθήσει μεγάλη κόντρα Αλαφογιώργου- Κοτρώτσου μεταξύ των δύο, η οποία πήρε και πολιτικές διαστάσεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Nέο θρίλερ με τις συντάξεις: Θολό τοπίο για το ζήτημα των περικοπών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στον κόσμο της Επιστήμης: Βίντεο με τον φετινό νομπελίστα Φυσικής και χορευτικό σόου με φοιτήτριες στρίπερ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σφίγγει ο κλοιός για τα «κόκκινα δάνεια» – Ετοιμάζονται 50.000 πλειστηριασμοί



    ΣΧΟΛΙΑ