ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα ροζ «έβαψε» το σήμα της η Νέα Δημοκρατία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφιερώνοντάς το στον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας.
Με μία ανάρτηση στο twitter, η ΝΔ επισημαίνει ότι «οι γυναίκες σήμερα έχουν περισσότερες ευκαιρίες από ποτέ», ωστόσο τονίζει ότι «ακόμα αμείβονται με μικρότερους μισθούς και αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες δυσκολίες επαγγελματικής ανέλιξης».
Η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει ότι έχουν γίνει βήματα μπροστά σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών ωστόσο «δεν θα σταματήσουμε εδώ, έχουμε δρόμο μπροστά μας».
Οι γυναίκες σήμερα έχουν περισσότερες ευκαιρίες από ποτέ. Όμως ακόμα αμείβονται με μικρότερους μισθούς και αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες δυσκολίες επαγγελματικής ανέλιξης. Έχουμε κάνει βήματα μπροστά και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. #InternationalWomensDay pic.twitter.com/bTZa5cCFx7
— ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (@neademokratia) 8 Μαρτίου 2019
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Prorata: Μπροστά και στους νέους η Νέα Δημοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα Δημοκρατία: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη δημόσια ασφάλεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λάτση, Βαρδινογιάννης, Μαρτίνος, Πατέρας, Τσάκος, Δασκαλόπουλος: 6 σύγχρονοι ευεργέτες στη λίστα mononews100
- Τι αλλάζει στους καθαρισμούς των οικοπέδων με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
- Σε τροχιά λειψυδρίας τα αποθέματα νερού της Αττικής παρά τις βροχοπτώσεις – Οι προκλήσεις της ΕΥΔΑΠ
- Ξένοι επενδυτές σε ιστορικό υψηλό συμμετοχής 69% στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.