ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε 20ετή φυλάκιση, για παιδεραστία, καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κέρκυρας τον Βολιώτη επιχειρηματία, που συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο, όταν έγινε αντιληπτή η δράση του, από υπαλλήλους ξενοδοχείου της Κέρκυρας.
Ο 56χρονος είχε έρθει στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές με μία δεκατετράχρονη, που αρχικά την παρουσίασε ως κόρη του. Από τη στάση όμως της ανήλικης κοπέλας και τις αντιστάσεις που πρόβαλε στις «ορέξεις» του 56χρονου, αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις του εγκληματία. Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι η 40χρονη μητέρα της 14χρονης, που της επιβλήθηκε την Τρίτη κάθειρξη 12 ετών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου γνώριζε το συμβάν και ήταν σύμφωνη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εξαφανίστηκε και δεύτερη γυναίκα από το Ρέθυμνο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός 20χρονος φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι σκότωσε τον Γιώργο Μπαλταδώρο; «Μίλησε» ο καταγραφέας πτήσεων του Mirage
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ευρωπαϊκή βιομηχανία πιέζει τους ηγέτες για τις τιμές ενέργειας και τον ανταγωνισμό
- Ελαφόνησος: Θαλαμηγός προσάραξε στη θαλάσσια περιοχή – Σώοι οι τέσσερις επιβαίνοντες
- Μακρόν: Σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γερμανία για το «Buy European»
- Μελόνι: Νέα αυστηρά μέτρα για το μεταναστευτικό – «Ναυτικό μπλόκο» και μεταφορά σε τρίτες χώρες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.