• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια της 22χρονης που βιάστηκε στο Ζεφύρι: «Μαμά σε είδα στο όνειρό μου»

    • NewsRoom


    Σοκάρει η ιστορία της 22χρονης που βρέθηκε βιασμένη και εγκαταλελειμμένη σε χωράφι στο Ζεφύρι, την περασμένη Τρίτη. Η άτυχη κοπέλα ανέκτησε την Τετάρτη τις αισθήσεις της, μετά από 6 μέρες που βρισκόταν σε καταστολή στην εντατική του νοσοκομείου της Νίκαιας.

    Μόλις η Έλενα ξύπνησε αντίκρισε μπροστά της τη μητέρα της και εμφανώς συγκινημένη και συγκλονισμένη είπε: «Μαμά, δεν περίμενα να έρθεις εδώ. Σας είδα στο όνειρο μου, εσένα και τον μπαμπά».

    Η οικογένεια της Έλενας ζει ένα δράμα. Ο πατέρας της είναι νεφροπαθής και κάνει συχνά αιμοκαθάρσεις. Μαζί με τον 8χρονο αδελφό της μένουν στους Αγίους Θεοδώρους. Η Έλενα το έχει σκάσει αρκετές φορές από το σπίτι.

    Τι κατέθεσε η μητέρα της στις Αρχές

    Όπως ανέφερε η μητέρα της μιλώντας στους αστυνομικούς,  με την κόρη της Έλενα δεν μένουν πια μαζί και δεν επικοινωνούν καθημερινά, ώστε να την αναζητήσει στο τηλέφωνο.

    «Η κόρη μου δεν μένει μαζί μου εδώ και αρκετό καιρό. Μένει σε κάποιο σπίτι στον Κολωνό. Επικοινωνούμε αλλά όχι καθημερινά, μιλάμε 3-4 φορές στο τηλέφωνο. Γι΄ αυτό δεν την αναζήτησα στο τηλέφωνο». Μάλιστα η μητέρα συνειδητοποίησε πως η 22χρονη από το Ζεφύρι είναι η κόρη της από το τατουάζ της στο στήθος το οποίο και είδε στη τηλεόραση.

    «Ήμουν στο σαλόνι, ξαφνικά με την άκρη του ματιού μου βλέπω τη φωτογραφία της κόρης μου στην τηλεόραση. Και είπα αμέσως αυτό είναι το παιδί μου. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά η κόρη μου».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αυτή είναι η 33χρονη που δολοφόνησαν μέσα στο αμάξι της στην Κηφισιά (pics)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Δολοφονία στην Κηφισιά: Έρευνα στο παρελθόν της 33χρονης για να βρουν τους εκτελεστές της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ρουβίκωνας σε Παπακώστα: Σας ξέφυγα και έβγαζα φωτογραφίες την Βρετανική πρεσβεία



    ΣΧΟΛΙΑ