• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Βίντεο από το μπλακ-άουτ: Επιβάτες προσπαθούν να βγουν από το μετρό μέσα στα σκοτάδια!

    • NewsRoom
    μετρο metro


    Η διακοπή ρεύματος στο κέντρο της Αθήνας (και όχι μόνο) το μεσημέρι της Τετάρτης, προκάλεσε πανικό και μεγάλη αναστάτωση. Ειδικά ο κόσμος που βρισκόταν στο μετρό, κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αφού κατά κάποιον τρόπο εγκλωβίστηκε.

    Ένα βίντεο με τη μεγάλη ταλαιπωρία που βίωσαν οι πολίτες στο μετρό του Συντάγματος ήρθε στην επιφάνεια, αποτυπώνοντας την προσπάθεια των επιβατών να βρουν τις σκάλες του μετρό ώστε αν βγουν έξω. Το σκοτάδι που επικρατεί λόγω της διακοπής του ρεύματος δυσκολεύει πολύ την κατάσταση των ανθρώπων, οι οποίοι ψάχνουν στα τυφλά για την έξοδο χωρίς τη βοήθεια υπαλλήλων του μετρό.

    Δείτε το βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο Facebook:

    Πολλοί είναι εκείνοι που θύμωσαν με την κατάσταση και θεωρούν πως κάτι τέτοιο ήταν απαράδεκτο, αλλά και δείγμα κακή διαχείρισης για ακόμη μια φορά. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στο Facebook ενός άλλου επιβάτη που βίωσε τις στιγμές αυτές στο μετρό της Ακρόπολης. Διαβάστε την αυτούσια παρακάτω:

    «Εντάξει, είπα να ΜΗΝ εκνευριστώ αλλά είμαι έξαλλη!
    Πέτυχε τον γιο μου η διακοπή ρεύματος όταν ήταν μέσα στο μετρό, στο σταθμό της Ακρόπολης.
    Μόλις μου περιέγραψε τι πανδαιμόνιο έγινε.
    Κανείς αρμόδιος δεν έβγαλε ανακοίνωση για να ειδοποιήσει τον κόσμο τι έγινε. Ο κόσμος φοβήθηκε γιατί δεν ήξερε τι ακριβώς είχε συμβεί. Οι δε τουρίστες είχαν κατατρομοκρατηθεί. Κανείς να τους οδηγήσει με ασφάλεια έξω. Δύο φώτα μόνο στις σκάλες. Σε όλες τις σκάλες.
    Και σκέφτομαι τώρα εγώ με το φτωχό μου μυαλό: αν είχε γίνει κάτι σοβαρότερο, πχ πυρκαγιά, έκρηξη, τι ακριβώς θα έκαναν? Σχέδιο ασφαλούς εκκένωσης υπάρχει? Π@π@ρια ε?
    Τόσα χρόνια λειτουργίας αυτό το μετρό κι ακόμη δεν ξέρουν τι να κάνουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης? Το μόνο για το οποίο κόπτονται είναι οι ηλίθιες μπάρες τους, αν κόβονται εισιτήρια, και αν τα γερόντια είναι όντως γερόντια και τα ταλαιπωρούν στα εκδοτήρια γιατί απλά αρνούνται να ενεργοποιήσουν το λογισμικό για μειωμένο εισιτήριο στα μηχανήματα?
    Και απορούμε τι έκανε ο κρατικός μηχανισμός στο Μάτι και γιατί κάηκαν τόσοι άνθρωποι?
    Από τύχη ζούμε σε αυτή τη χώρα και είστε – οι κυβερνώντες διαχρονικά – τόσο αηδιαστικοί πια που δεν υποφέρεστε. Ειλικρινά, αν αυτό δεν είναι χυδαιότητα, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Πάρτι» στο Twitter: Η διακοπή ρεύματος και ο… Οδυσσέας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΔΜΗΕ: Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στις περισσότερες περιοχές της Αττικής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπλακ-άουτ στην Αττική – Εκρήξεις στο Κέντρο Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ στην Παλλήνη (upd)



    ΣΧΟΛΙΑ