• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Απεργία Δευτέρα και Τρίτη στο σιδηροδρομικό δίκτυο


    Τροχοπέδη στην μεταφορά των πολιτών δημιουργεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Μαρτίου αφού ανακοίνωσε απεργιακές κινητοποιήσεις λόγω της επικείμενης ιδιωτικοποίησης της ΕΕΣΣΤΥ (λήξη δεσμευτικών προσφορών στις 6 Μαρτίου), της τεράστιας έλλειψης προσωπικού και τη απαξίωσης όλων των εταιρειών που έχει ως αποτέλεσμα τη δυσχέρεια πραγματοποίησης του μεταφορικού της έργου.

    Οι κινητοποιήσεις τροποποιούν και ματαιώνουν τα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της  Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, τα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς και τα δρομολόγια των λεωφορείων της διαδρομής Κιάτο-Πάτρα και αντιστρόφως.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, θα υπάρξουν 3ωρες στάσεις εργασίας για τις ώρες 5:00-8:00, 13:00-16:00 και 21:00-24:00 και την Τρίτη 6 Μαρτίου 24ωρη απεργία.

    Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού και εκφράζει τη λύπη της για όποια ταλαιπωρία υποστεί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, για τις οποίες η εταιρεία τονίζει πως ουδεμία ευθύνη φέρει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Fraport Greece επενδύει στην πυρασφάλεια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανασχηματισμός: Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε απεργία πείνας γνωστός εφοπλιστής! – Κατηγορεί τον Παναγιώτη Κουρουμπλή

     



    ΣΧΟΛΙΑ