ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή Ποταμιά στην Τήνο με δύο νεκρούς. Τα θύματα ηλικίας 48 και 49 ετών ήταν στο μοιραίο όχημα μαζί με έναν 24χρονο υπάλληλο, ο οποίος από θαύμα σώθηκε, ενώ παραμένει σε κατάσταση σοκ.
Ο εφιάλτης ξεκίνησε όταν απορριματοφόρο του δήμου στο οποίο επέβαιναν τρεις υπάλληλοι καθαριότητας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε σε γκρεμό βάθους 100-120 μέτρων.
Ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση από την πυροσβεστική υπηρεσία και την ΕΛΑΣ για την ανάσυρση των θυμάτων, η οποία ολοκληρώθηκε μετά τις 12. Από το σημείο ανασύρθηκαν νεκροί οι δύο υπάλληλοι του δήμου και ο τρίτος τραυματισμένος ο οποίος και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού.
Έρευνα για το περιστατικό συνεχίζει να διενεργεί το ΑΤ Τήνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοβαρό ατύχημα για τον αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα – Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο εκδότης Γιώργος Κουρής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μητέρα 22χρονης παιδοκτόνου: «Η πράξη της είναι αδιανόητη, αλλά καταλαβαίνω τον τρόμο της»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Κέρδη 1% για Nasdaq με άλμα των ημιαγωγών – Στις 52.000 μονάδες ο Dow Jones χάρη στη 3Μ
- Ζελένσκι: Απομακρύνει τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων μετά τον υπουργό Άμυνας
- Χέγκσεθ: Διεκδικεί επιπλέον 80 δισ. δολάρια από το Κογκρέσο για τις νέες επιθέσεις στο Ιράν
- Πετρέλαιο: Νέα άνοδος φτάνοντας υψηλό πέντε εβδομάδων – Στα 91 δολάρια το βαρέλι Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.