ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ελαφρύ εγκεφαλικό εισήχθη στο νοσοκομείο Metropolitan την Κυριακή ο Μάκης Κουρής. Το εγκεφαλικό επεισόδιο αντιμετωπίστηκε εγκαίρως και η κατάστασή του είναι καλή και υπό πλήρη έλεγχο.
Ο εκδότης νοσηλεύεται σύμφωνα με πληροφορίες στη μονάδα εγκεφαλικής λειτουργίας του νοσοκομείου Metropolitan, που θεωρείται αυτή τη στιγμή η καλύτερη στην Ελλάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το τελευταίο «αντίο» στον εκδότη Γιώργο Κουρή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζουν ανάμεσά μας: Ο τζίτζιρας, ο μίτζιρας, η Μαρία η βιοσυντονίστρια, η Θεοδώρα η άστεγη και κάποιοι που πάνε ταξίδι για δουλειές
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026, 4ο ετάπ: Από Αταλάντη – Πάρνηθα
- Τραμπ: Περιμένει «απόψε» απάντηση του Ιράν στην πιο πρόσφατη αμερικανική πρόταση
- ΟΟΣΑ: Ρεκόρ Ξένων Άμεσων Επενδύσεων στην Ελλάδα το 2025 – Σε ποιους κλάδους κατευθύνονται
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.