ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βοστώνη είναι ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης που πραγματοποιεί από σήμερα Δευτέρα έως και την Πέμπτη στις ΗΠΑ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το πρόγραμμά του ξεκινάει από τη Βοστώνη όπου θα βρεθεί σήμερα και θα δώσει, μεταξύ άλλων, ραδιοφωνική συνέντευξη στο ομογενειακό ραδιόφωνο Grecian Echoes, ενώ αργότερα θα μιλήσει στην ελληνική κοινότητα του Boston College και θα απαντήσει σε ερωτήσεις Ελλήνων φοιτητών.
Τρίτη και Τετάρτη θα βρίσκεται στην Ουάσιγκτον όπου θα μιλήσει στο Center for Strategic and International Studies (CSIS), μία από της σημαντικότερες «δεξαμενές σκέψης» της Αμερικής, και θα συναντήσει πολλούς σημαντικούς αξιωματούχους. Σε αυτούς περιλαμβάνονται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Ντέιβιντ Μάλπας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής εξωτερικών σχέσεων της Γερουσίας, Μπομπ Κόρκερ και οι Γερουσιαστές Ραντ Πολ και Μάικ Λι.
Τέλος την Πέμπτη θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη όπου και θα παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στο δίκτυο του Bloomberg, ενώ θα παραστεί και σε δείπνο το οποίο διοργανώνεται προς τιμήν του στο Metropolitan Club από ομογενείς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το μήνυμα του υιού Σαββίδη: Φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου-Βάλτε εκεί που ξέρετε το τρόπαιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός επιχειρηματίας από ηλεκτροπληξία στην πισίνα του
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα δημοσκόπηση: Ανοίγει η ψαλίδα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οριστικά ένοχος ο Έλληνας επιχειρηματίας Ντίνος Ντέρης για δωροδοκία στο μεγάλο τηλεοπτικό σκάνδαλο της FIFA
- ΣτΕ: Οι διοικητικοί δικαστές στο πλευρό της συζύγου του Σκέρτσου μετά την επίθεση από την Κωνσταντοπούλου
- ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία 6μηνων εντόκων στις 23 Δεκεμβρίου
- Greek Accounting and Finance Awards 2025 powered by ENTERSOFTONE, Οι νικητές της φετινής διοργάνωσης