ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων στο πόλο ανέβηκε η εθνική ομάδα εφήβων της Ελλάδας, η οποία κατάφερε να νικήσει με 9-8 την ομάδα της Ισπανία.
Το πρώτο οκτάλεπτο βρήκε ισόπαλες με 3-3 τις δύο ομάδες, με την Ελλάδα να «παίρνει κεφάλι» με 7-4 στο ημίχρονο. Στο τρίτο οκτάλεπτο η Ελλάδα προηγήθηκε με 9-7 ενώ στο τελευταίο το μόνο που κατάφερε η Ισπανία ήταν να μειώσει το σκορ σε 9-8.
Κορυφαίος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν ο Καλογερόπουλος με 3 γκολ.
Στο «μικρό τελικό» η Ουγγαρία επικράτησε με 14-13 της Σερβίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τήλος: Το νησί που απέδειξε ότι η κυκλική οικονομία μπορεί να λειτουργήσει στην πράξη
- Drewry: Αυξήθηκαν οι ναύλοι στα πλοία κοντέινερ κατά 23% σε μια εβδομάδα
- Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Τι σηματοδοτεί η επιλογή του για τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ – Την Τετάρτη η εκλογή του
- Σταμάτης Τσαντάνης: Μεγάλο ποσοστό των φορτηγών πλοίων βρίσκεται πλέον σε προχωρημένη ηλικία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.