ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το βίντεο με την προκλητική επίθεση του Ρουβίκωνα κατά του Συμβουλίου της Επικρατείας έδωσε στη δημοσιότητα η οργάνωση. Στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο τα μέλη του Ρουβίκωνα υποστηρίζουν ότι η επίθεση έγινε ως απάντηση της απόφασης του ΣτΕ που έκρινε «συνταγματικό» τον νόμο Κατρούγκαλου για μείωση των συντάξεων.
Τα πλάνα δείχνουν την εισβολή των μελών του Ρουβίκωνα στο χώρο του ΣτΕ, με στυλιάρα στα χέρια, όπου σπάνε τζάμια και πετούν μαύρες μπογιές στην πρόσοψη του ανώτατου δικαστηρίου, ενώ στη συνέχεια αποχωρούν ανενόχλητοι.
Το ακόμη εντυπωσιακότερο είναι ότι στην επίθεση συμμετέχουν και γυναίκες, ενώ το βίντεο ξεκινά με ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών για τις μειώσεις στις συντάξεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έφοδος στο ΣτΕ: Μέλη του Ρουβίκωνα προκάλεσαν ζημιές στο κτίριο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Είναι προφανές πως η ανοχή στον Ρουβίκωνα είναι μια κατάπτυστη πολιτική επιλογή της κυβέρνησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λάουρα Κοβέσι: Live η συνέντευξη Τύπου της Ευρωπαίας Εισαγγελέως
- ΑΔΜΗΕ: Μεγαλύτερη ευελιξία στο Χρηματιστήριο Ενέργειας – Καλύτερη χρήση των ΑΠΕ στην αγορά
- Στις 4 Νοεμβρίου ο διαγωνισμός για τις άγονες θαλάσσιες γραμμές – Στα 667,9 εκατ. ευρώ η συνολική δαπάνη
- ΕΤΥΚ: Προς μείωση της συμμετοχής της στην Τράπεζα Κύπρου
