ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε τροχαίο ατύχημα στην Κηφισιά ενεπλάκη ο Νικ Καλάθης, με τον ηγέτη του Παναθηναϊκού να μην διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Νικ Καλάθης οδηγούσε το βράδυ της Κυριακής στην Κηφισιά, όταν ένας ηλικιωμένος οδηγός παραβίασε ένα “ΣΤΟΠ” και έπεσε με αρκετά μεγάλη ταχύτητα πάνω του.
Ο Καλάθης συνοδευόταν από την οικογένεια του (σ.σ. τη σύζυγο και το παιδί του) και είχε έναν ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι. Η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και τη δεδομένη στιγμή δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στον αυριανό (29.05.2018) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά της Stoiximan.gr Basket League.
Πέρα από το σοκ που προκάλεσε στην οικογένεια Καλάθη το περιστατικό, δεν υπήρξε κανένας άλλος τραυματισμός. Το όχημα του παίκτη του Παναθηναϊκού πάντως υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εικόνες σοκ από το τροχαίο στα Τρίκαλα με νεκρό ένα μωρό 13 μηνών (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το άρθρο του Θέμου που έχει προκαλέσει σάλο στα social media
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι εκπλήξεις στα γαλάζια ψηφοδέλτια, τα εγκαίνια του Ψηλού, τραχανάς και κατσικάκι για τον Αρμένιο και μια φοβερή σκηνή στο Οβάλ Γραφείο
- ΔΕΣΦΑ: Απένταξε και από το νέο επενδυτικό 2026-2034 τη Διώρυγα Gas του Βαρδινογιάννη-Τι άλλαξε όμως
- Κάθετος Διάδρομος: Προς επίλυση τα ρυθμιστικά προβλήματα-Παράταση εξαίρεσης και αλλαγές στους Κώδικες
- Οικογένεια Στασινόπουλου: Το απίθανο ράλι των CENER και Βιοχάλκο και η περιουσία των 10 δισ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.