• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Σοκ στην Ιταλία: Μητέρα πέταξε από το μπαλκόνι την 3χρονη κόρη της!


    Την ώρα που η Ελλάδα συγκλονίζεται από την είδηση του βρέφους στην Πετρούπολη που δολοφονήθηκε από την ίδια του τη μητέρα, ένα νέο ακραίο περιστατικό έρχεται να συγκλονίσει αυτή τη φορά από τη γειτονική Ιταλία και για την ακρίβεια μια απόπειρα παιδοκτονίας στο Τρεβίζο.

    Μία μητέρα από το Τρεβίζο της Ιταλίας πέταξε από τον 2ο όροφο του σπιτιού τους, το μόλις τριών ετών κοριτσάκι της. Το άτυχο κοριτσάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

    Για το περιστατικό έδωσε κατάθεση η μητέρα, η οποία ισχυρίστηκε ότι ήταν ατύχημα και πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να βλάψει το παιδί της. Φαίνεται, όμως, ότι δεν έπεισε τους αστυνομικούς, καθώς στη διάρκεια της ανάκρισης, ήταν πολύ νευρική και υπέπεσε σε αντιφάσεις. Γι’αυτό και συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας της κόρης της.

    Το Κέντρο Επειγόντων Περιστατικών του Τρεβίζο έλαβε ένα τηλεφώνημα από έναν άνδρα. Ήταν γείτονας της οικογένειας που είδε την τρίχρονη στο κενό. Όπως είπε, την άκουσε να κλαίει και να λέει «μπαμπά». Το κοριτσάκι παρελήφθη αρχικά από ασθενοφόρο και ύστερα από ελικόπτερο.
    Η υπερασπιστική πλευρά της μητέρας αναμένεται να επικαλεστεί ότι η παραλίγο παιδοκτόνος έχει «πρόβλημα ψυχικής φύσης».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πετρούπολη: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται μάνα και γιαγιά για το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ με το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια της Πετρούπολης-Το στραγγάλισε αφού το γέννησε η 19χρονη μάνα του



    ΣΧΟΛΙΑ