• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Συνεχίζεται το μυστήριο με τα δίδυμα κορίτσια: Ο άντρας στο βίντεο λέει πως τα παιδιά είναι δικά του

    • NewsRoom


    Το θρίλερ που εκτυλίσσεται με τα 9χρονα δίδυμα κορίτσια, τα οποία απεικονίζονται σε τηλεοπτικά πλάνα να συνοδεύονται από έναν άντρα με μούσι την ίδια στιγμή που τα ψάχνει ο πατέρας τους, ο κ. Φιλιππόπουλος, δεν έχει ακόμη τελειώσει.

    Οι τελευταίες εξελίξεις είναι οι εξής:

    Ο πατέρας, ο κ. Φιλιππόπουλος, επικοινώνησε και πάλι με την αστυνομία και τον ενημέρωσαν πως έχει ταυτοποιήσει τον άντρα με το μούσι, που διακρίνεται στο βίντεο με τα παιδιά του και πως τον αναζητεί.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγνωστος άντρας με το μούσι που φαίνεται στο βίντεο να συνοδεύει τα δύο κορίτσια, εμφανίστηκε πριν από λίγο σε αστυνομικό τμήμα δηλώνοντας πως τα παιδιά τα οποία στέκονται δίπλα του στα πλάνα, είναι δικά του.

    Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο πατέρας των δύο αγνοούμενων κοριτσιών, κ. Γιάννης Φιλιππόπουλος, αναγνώρισε, όπως είπε, τις κόρες του σε τηλεοπτικά πλάνα να αποβιβάζονται σώες από ένα πλοιάριο, ενώ πρώτα είχε ψάξει σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα ακόμη και νεκροτομεία για τα δυο του κοριτσάκια.

    Ωστόσο, δεν είχε καταφέρει να έρθει σε επαφή μαζί τους καθώς τα κορίτσια δεν βρίσκονταν στις λίστες του Λιμενικού, το οποίο υποστηρίζει πως οι διασωθέντες που αποβιβάζονταν στη Ραφήνα καταγράφονταν στο Λιμεναρχείο, και πως τα ονόματα των δύο κοριτσιών δεν βρίσκονται στην λίστα.

    Ο καπετάνιος του αλιευτικού που μετέφερε κόσμο που κινδύνευε (ανάμεσά τους και τα δυο κορίτσια) υπήρξε πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση, αφού μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ανέφερε πως την νύχτα της καταστροφής διέσωσε τρεις γυναίκες και έπειτα ανέβηκαν στο πλοίο του τέσσερα παιδιά.

    Ο καπετάνιος ανέφερε πως «Η τρίτη γυναίκα φώναζε συνεχώς τα “παιδιά μου, τα παιδιά μου” και μετά στο πλοίο επιβιβάστηκαν ακόμη τέσσερα κορίτσια», ενώ σημείωσε πως, παρόλο που είχε το μυαλό του στο να σώσει όσο πιο πολλούς μπορεί, όταν η βάρκα έφυγε από την ακτή, ο ίδιος ρώτησε τους συναδέλφους του για τα δύο κορίτσια το πλήρωμα του πλοίου.

    «Ρώτησα τους συναδέλφους μου αν αυτά τα κορίτσια ήταν της γυναίκας που κάθονταν δίπλα τους και μου απάντησαν ναι. Είχαν την εντύπωση πως συνοδεύονταν.», ανέφερε, ενώ τόνισε πως τα δυο κορίτσια ήταν ψύχραιμα.

    Το σημαντικότερο, όμως, στοιχείο που έδωσε ο καπετάνιος, ήταν πως όταν έφτασαν και πάλι στην ακτή είδε την Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου να φεύγουν με την άλλη οικογένεια και συγκεκριμένα μαζί με τα άλλα δύο κορίτσια που βρίσκονταν στο πλοίο και τον πατέρα τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στους 81 ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές – Κατέληξε ασθενής στο Θριάσιο, βρέθηκε απανθρακωμένη γυναίκα (upd)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναπάντητα ερωτήματα για την τύχη των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών – Τι λέει ο καπετάνιος που τα διέσωσε (pic+video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονιστική μαρτυρία 17χρονης: Ανεβήκαμε πάνω στον βράχο που ήταν μέσα στη θάλασσα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ