ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συγκλονίζει η μητέρα της 13χρονης Εβίτας και του 11χρονου Ανδρέα: «Ακούω στα αυτιά μου την γλυκά τρεμάμενη φωνούλα του»

  • NewsRoom
εβιτα-ανδρεας

Η 13χρονη Εβίτα και ο 11χρονος Ανδρέας


«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 13χρονης Εβίτας Φύτρου και του 11χρονου Ανδρέα Φύτρου, που έχασε τα παιδιά της, αλλά και τον 54χρονο σύζυγό της, Γρηγόρη Φύτρο στην πυρκαγιά στο Μάτι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι», στον ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, προσωπικός φίλος της οικογένειας Φύτρου, διάβασε ένα κομμάτι από την επιστολή που του έστειλε η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών.

Δείτε την επιστολή:

«Προσπαθώ να μοιάσω στην κορούλα μου, που ήταν πάντα μαχήτρια και κατάφερνε να το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Ξέρω ότι ο Γρηγόρης θα έκανε ό,τι καλύτερο για να σωθούν. Το ότι δεν τα κατάφερε ήταν απλά θέληση του Κυρίου.

Ακούω στα αυτιά μου την γλυκά τρεμάμενη φωνούλα του Ανδρέα: “Φοβάμαι μανούλα, ανησυχώ πολύ, θα φανώ δυνατός, αλλά εσύ μην έρθεις μαμά. Θέλω να μην έρθεις, είναι όλα κλειστά, δεν θα τα καταφέρεις”.

Προσπάθησα να φτάσω κοντά τους, τέσσερις ώρες προσπαθούσα με κάθε τρόπο να πλησιάσω.

Όταν εγκατέλειψα την προσπάθεια, σκεπτόμενη ότι θα ήταν καλύτερα να μην κινδυνεύσω κι εγώ, ώστε να μπορώ να βοηθήσω αν χρειαστεί. Δεν έχω λόγια.

Όταν θα καταφέρω να αναγνωρίσω και τα αγόρια μου -γιατί ο κρατικός μηχανισμός και σε αυτό έχει χάσει τον μπούσουλα- θα σας πω με βεβαιότητα ότι έχασα τα πάντα. Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας κάθε μέρα».

Δείτε το βίντεο:

φυτρος-γρηγορης-αντρεας
Ανδρέας και Γρηγόρης Φύτρος
γρηγορης-φυτρος
Ο 54χρονος Γρηγόρης Φύτρος
εβιτα-φυτρου-φωτια
Η 13χρονη Εβίτα Φύτρου
ανδρεας φυτρος
Ο 11χρονος Ανδρέας Φύτρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χάθηκαν για πάντα: Η Εβίτα 14 ετών, ο μικρός Ανδρέας μόλις 11 ετών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνες – σοκ από το Λύρειο Ίδρυμα που κάηκε στο Νέο Βουτζά

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η παραλία στο Μάτι λίγο πριν τον όλεθροΣΧΟΛΙΑ