ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δαβάκης: Ουσιαστικές ενέσεις ισχύος η αναβάθμιση των F-16, η υποστήριξη των Mirage, η αγορά Rafale και F-35
Βαθιά θλίψη και οδύνη σκόρπισε το μεσημέρι της Πέμπτης στη μικρή κοινωνία του Μορφοβουνίου Καρδίτσας η είδηση του άδικου χαμού του σμηναγού, Γεώργιου Μπαλταδώρου, χειριστή του Mirage2000-5 που κατέπεσε βορειοανατολικά της νήσου Σκύρου.
Ο κυβερνήτης του μονοθέσιου αεροσκάφος, καταγόταν από το μικρό χωριό της Καρδίτσας, το οποίο βυθίστηκε στο πένθος από τον απρόσμενο χαμό του.
Απαρηγόρητοι οι γονείς και ο αδελφός του 34χρονου κυβερνήτη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους δεν βρίσκεται στη ζωή, το άσχημο παιχνίδι της μοίρας που χτύπησε την οικογένεια και τον Γιώργο τους.
Φίλοι και συγγενείς μιλούν για έναν έμπειρο κυβερνήτη, έναν φιλότιμο και γελαστό νέο, που διακρινόταν για την αγάπη του για τα αεροπλάνα και την Πολεμική Αεροπορία.
Ο Γεώργιος Μπαλταδώρος υπηρετούσε στην 331η Μοίρα Παντός Καιρού της 114 Πτέρυγας Μάχης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλέξης Τσίπρας: «Σήμερα χάσαμε ένα σπουδαίο πιλότο…»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον αδικοχαμένο πιλότο του Mirage
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτός ήταν ο πιλότος του μοιραίου Mirage
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανακοίνωση ΥΠΑΑΤ, Κώστας Τσιάρας: Η προσχηματική άρνηση στον διάλογο δεν συνεισφέρει στην επίλυση των αγροτικών προβλημάτων
- Ισραήλ: Αναστέλλονται οι επιχειρήσεις κατά της Χεσμπολάχ προσωρινά
- Μητσοτάκης προς αγρότες: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, τα μπλόκα υπονομεύουν τον αγώνα σας, μελετάμε νέο πακέτο ενίσχυσης
- Αισιοδοξία για την κατανάλωση – Στους ρυθμούς των γιορτών κινείται η αγορά