• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Το ψέμα στην υπόθεση Λαγούδη: Σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή

    • NewsRoom


    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς αποκαλύφθηκε ποιος είχε την κυριότητα του αυτοκινήτου, στο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή η 44χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες φέρεται να επιβεβαιώνουν οι συγγενείς της άτυχης μητέρας τριών παιδιών, η γυναίκα είχε αγοράσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από τον γιατρό με τον οποίο διατηρούσε δεσμό.

    Η ομάδα που έχει προσλάβει η οικογένεια για την εξιχνίαση της υπόθεσης αποκαλύπτει πως η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη είχε και οικονομικές συναλλαγές με τον σύντροφό της.

    Παράλληλα, υπάρχει ένας βενζινοπώλης που φέρεται να έχει καταθέσει ότι την ημέρα του θανάτου της Λαγούδη, μια γυναίκα που δεν είναι σίγουρος 100% ότι επρόκειτο για την 44χρονη, είχε πάει στο πρατήριό του και είχε ζητήσει ένα μπιτόνι με 20 λίτρα πετρέλαιο κίνησης.

    Τότε είχε προκύψει το ζήτημα για ποιο λόγο του είχε δώσει τα κλειδιά να ανοίξει το πορτ-μπαγκάζ και δεν πάτησε το κουμπί που υπήρχε στο ταμπλό.

    Αναφορικά με τις έρευνες, το πιο σημαντικό είναι να βρεθεί το κινητό της 44χρονης. Το ερχόμενο Σάββατο θα καταφθάσει μάλιστα στην Τριχωνίδα ομάδα δυτών για νέα κατάδυση.

    Μάλιστα θα χρησιμοποιηθούν ακόμη και drones τα οποία θα «χτενίσουν» τη λίμνη, αφού το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη θεωρείται ότι αποτελεί το κλειδί για τη λύση του γρίφου του θανάτου της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπόθεση Λαγούδη: Θρίλερ με τη φωτογραφία-ντοκουμέντο λίγο πριν από το ατύχημα (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Λαγούδη: Το αποτύπωμα που ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση



    ΣΧΟΛΙΑ