ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτη προσγείωση πραγματοποίησε ένα αεροσκάφος της ρωσικής Ural Airlines στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, καθώς ο πιλότος ενημερώθηκε ότι υπάρχει βόμβα.
Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του αεροδρομίου του Μπακού στο αεροσκάφος, που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Μόσχα προς το Μπαχρέιν, επιβαίνουν τουλάχιστον 225 άτομα.
Περισσότερα σε λίγο…
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.