• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Προφυλακιστέος ο εργολάβος για τη δολοφονία του φαρμακοποιού

    Το θύμα. Πηγή φωτογραφίας: Ελεύθερος Τύπος


    Με μία συγνώμη και μία δήλωση αδυναμίας να απολογηθεί ολοκληρώθηκε η τελευταία πράξη μιας δολοφονίας που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

    Η αυλαία “έπεσε” με τον ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας να παίρνει το δρόμο για τη φυλακή για τη δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου, στις 8 Σεπτεμβρίου, στο Νέο Ψυχικό.

    Ο καθ´ομολογίαν δράστης της δολοφονίας, σύμφωνα με τον συνήγορο του, έδωσε τυπική απολογία, καθώς δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης και των φαρμάκων που φέρεται να λαμβάνει, κυρίως το τελευταίο διάστημα.

    Ο εργολάβος, στα λίγα λεπτά που παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του και την οικογένεια του θύματος και υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό.

    Οταν συνελήφθη, ο κατηγορούμενος είχε ομολογησει ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον φαρμακοποιό διότι είχαν οικονομικές διαφορές με αποτέλεσμα να βγει το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

    Μετά την τυπική απολογία, ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας 51χρονος αρχιτέκτονας: Ομολόγησε τον φόνο του φαρμακοποιού Β. Φλώρου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαλλαγή Μ.Καρχιμάκη για το σχέδιο Πυθία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άσχημα νέα για το αγόρι που βρέθηκε με το κορδόνι της κουρτίνας γύρω από το λαιμό του



    ΣΧΟΛΙΑ