• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ποιο Ρίο; Οι stars του ΝΒΑ γιόρτασαν το χρυσό μ’ένα ξέφρενο πάρτι στο Νammos της Μύκονου (pics&video)

    • NewsRoom


    H Disneyland είναι ο συνηθέστερος προορισμός που επιλέγουν οι χρυσοί ολυμπιονίκες των ΗΠΑ για να γιορτάσουν τη νίκη τους,  οι stars του NBA όμως, είχαν άλλα στο μυαλό τους για το πάρτι της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο Ρίο. Όχι δεν πρόκειται για κάποιο βραζιλιάνικο θέρετρο, αλλά για έναν προορισμό – εγγύηση της ξέφρενης διασκέδασης, που δεν είναι άλλος από τη Μύκονο.

    Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ με τα χρυσά μετάλλια στο στήθος, έφθασαν με ιδιωτικό τζετ στην Μύκονο και χωρίς να χάσουν ούτε λεπτό κατευθύνθηκαν στη ναυαρχίδα της μυκονιάτικης διασκέδασης το Nammoς. Oι θηριώδεις Kevin Durant και Deandre Jordan άνοιξαν δεκάδες σαμπάνιες και χόρεψαν στους ρυθμούς της αγαπημένης τους μουσικής και ξεσάλωσαν παρέα με χυμώδεις  αιθέριες υπάρξεις που ξεχώριζαν ανάμεσα στην παρέα τους.

    Όπως ήταν φυσικό το βίντεο από γλέντι των Αμερικανών stars (NBA) στην Ψαρρού έγινε ανάρπαστο στα social media και για μία ακόμη φορά το Πριγκιπάτο της Μυκόνου απέδειξε γιατί αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους celebrities που θέλουν να ζήσουν τον ανέμελο και αυθεντικό τρόπο διασκέδασης του νησιού.

    Μήπως να περιμένουμε στα μέρη μας και τον Usain Bolt μετά τον πανηγυρισμό του αγκαλιά με τη δική μας χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη; Γιατί αν ξέρει κάποιος από ξέφρενα πάρτι και “βραδιές ακολασίας” αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ.

    usaBB

    ImageHandler

    https://www.youtube.com/watch?v=rAAjFyMFIzE

    team usa 2

    team usa

    team-usa-basketball

    Τη Μύκονο διάλεξε για λίγες μέρες ξεκούραση μία ακόμη ολυμπιονίκης των ΗΠΑ, η ελληνικής καταγωγής Helen Maroulis, η οποία γεμάτη περηφάνια ανακοίνωσε ότι θα γιορτάσει τη μεγαλειώδη νίκη της στην ελευθέρα πάλη (κατηγορία 53 κιλών) με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.

    Helen Maroulis
    Helen Maroulis

    Helen Maroulis1

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/protathlitis-ke-ektos-tartan-o-usain-bolt-apokaliptika-ntokoumenta-picsvideo/68581

    http://www.mononews.gr/krisi-den-angizito-hollywood-dite-posa-isepraxe-tzenifer-lorens-gia-2016/68875



    ΣΧΟΛΙΑ