ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια 37χρονη ένιωσε έντονους πόνους στη μέση και στην κοιλιά της και παρουσίασε κολπική αιμορραγία με αποτέλεσμα την πρόωρη γέννηση του μωρού της, ενός αγοριού περίπου 24 με 27 εβδομάδων. Όταν το ΕΚΑΒ, μετά από μιάμιση ώρα έφτασε σπίτι της στο Κερατσίνι, η γυναίκα ήταν μέσα στα αίματα με το μωρό της στην αγκαλιά.
Ο ομφάλιος λώρος ήταν ακέραιος, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η φάση της υστεροτοκίας.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στην μαιευτική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών το μωρό πέθανε.
Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η 37χρονη, εξεταζόμενη, ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης.
Όμως, η συμπεριφορά της θεωρήθηκε ύποπτη και αμέσως ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης.
Διατάχθηκε η σύλληψη της 37χρονης και σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος της. Επίσης, για τα αίτια θανάτου του βρέφους ζητήθηκε η γνωμάτευση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά.
Η γυναίκα, ήδη μητέρα ενός 15χρονου παιδιού, νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο και θα κληθεί να δώσει απαντήσεις μετά το τέλος της νοσηλείας της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάρκο Ρούμπιο: Αν οι ΗΠΑ δεν δουν πρόοδο στις συνομιλίες Ουκρανίας-Ρωσίας σύντομα θα επανεξετάσουν τη στάση τους
- Πράσινα τιμολόγια Μαΐου: Από την ΕΛΙΝ η χαμηλότερη τιμή στα 12,2 λεπτά/κιλοβατώρα – Οι τιμές των προμηθευτών
- Alpha Bank: Στις 21 Μαΐου η Γενική Συνέλευση για το μέρισμα 70,26 εκατ. ευρώ
- Τι θα κάνει τώρα η μετοχή της Πειραιώς, η έξυπνη κίνηση Ψάλτη, τα νέα deals του Εξάρχου, το σοκ για τον Ευμορφίδη, το «ναυάγιο» του εφοπλιστή Οικονόμου, ο Δαγούμας και η πλατινομαλούσα νεαρά και η βάφτιση του JJC στο Capri
