• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Κολωνάκι: Ελεύθερα και πάλι τα μπαρ να παίζουν μουσική μέχρι τις 3 τα ξημερώματα

    • NewsRoom
    Excalibur bar


    Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης έπειτα από προσφυγή του Σωματείου Επιχειρήσεων Bar-Restaurant ακυρώνεται η απόφαση Καμίνη και επανέρχεται το προηγούμενο καθεστώς που επιτρέπει στα μπαρ να παίζουν μουσική μέχρι τις 3 τα ξημερώματα Παρασκευή και Σάββατο.

    Ακυρώθηκε μετά από απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ως«παράνομη», η Κανονιστική Απόφαση της Α’ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, σύμφωνα με την οποία δεν χορηγείται στα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος δυνατότητα χρήσης μουσικής πέραν τις 24.00΄τις καθημερινές και πέραν της 01.00΄. Παρασκευή, Σάββατο και παραμονές αργιών.

    Η ακύρωση της Κανονιστικής από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ήρθε μετά από προσφυγή του Σωματείου Επιχειρήσεων Bar- Restaurant- Café (BA.RE.CA) και άλλων ενδιαφερομένων επιχειρηματιών, κατά της Κανονιστικής, με σημαντικότερο ισχυρισμό το γεγονός (που και από εδώ είχαμε τονίσει) της αναρμοδιότητας του Συμβουλίου της Α’ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων στην έκδοση μιας τέτοιας κανονιστικής απόφασης.

    Δείτε την απόφαση:



    ΣΧΟΛΙΑ