• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Καιρός: Ανοιξιάτικες θερμοκρασίες, αλλά και αφρικανική σκόνη

    • NewsRoom
    καιρος


    Βροχές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται την Τρίτη. Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, στα κεντρικά και νότια από 8 έως 20 βαθμούς, από 14 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 20 βαθμούς στην Κρήτη. Στα Δωδεκάνησα και το ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τους 18 βαθμούς.

    Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

    Λίγες νεφώσεις στην Αττική με το θερμόμετρο από 9 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

    Ανάλογο σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη με πιθανότητα βροχών στα ορεινά. θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΝΤ1: Φέτος το Πάσχα δίνει «φωνή» σε Ιδρύματα και Φορείς σε όλη την Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέννησε η Δούκισσα Νομικού! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γονείς Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Ήταν παρεξηγημένη γιατί…» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ