ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εμπορική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε, λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ, στον σιδηροδρομικό σταθμό της Κατερίνης. Όπως ενημερώθηκε η Αστυνομία, εκτροχιάστηκαν δύο βαγόνια του συρμού, το 4ο και το 5ο, χωρίς να αναφερθούν, πάντως, τραυματισμοί.
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η αμαξοστοιχία κινείτο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Κατά την ίδια ενημέρωση, για περίπου μία ώρα, η κίνηση των τρένων στο τμήμα μεταξύ Πλατέος Ημαθίας και Λιτοχώρου Πιερίας διεξαγόταν εκ περιτροπής. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε γύρω στις 11:15 το βράδυ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Βόμβα» Ερντογάν: Θέτει θέμα ανταλλαγής των δύο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 75 ανοιχτά προαπαιτούμενα που «φρενάρουν» την αξιολόγηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚ: Αύξηση παραγωγής από τον Ιούνιο παρά την αποχώρηση των ΗΑΕ
- Guardian: Τι σημαίνει η απόσυρση αμερικανικών στρατευμάτων από την Γερμανία για την παγκόσμια στρατηγική των ΗΠΑ – Πόσο θα πληγεί η Ευρώπη
- Kόλαφος ο Έλον Μασκ κατά της OpenAI: Η πρώτη εβδομάδα της δίκης και οι βαριές κατηγορίες για «κλοπή φιλανθρωπίας»
- Εκπνέει η προθεσμία για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2026 – Μέχρι τα μεσάνυχτα οι αιτήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.