ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εμπορική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε, λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ, στον σιδηροδρομικό σταθμό της Κατερίνης. Όπως ενημερώθηκε η Αστυνομία, εκτροχιάστηκαν δύο βαγόνια του συρμού, το 4ο και το 5ο, χωρίς να αναφερθούν, πάντως, τραυματισμοί.
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η αμαξοστοιχία κινείτο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Κατά την ίδια ενημέρωση, για περίπου μία ώρα, η κίνηση των τρένων στο τμήμα μεταξύ Πλατέος Ημαθίας και Λιτοχώρου Πιερίας διεξαγόταν εκ περιτροπής. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε γύρω στις 11:15 το βράδυ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Βόμβα» Ερντογάν: Θέτει θέμα ανταλλαγής των δύο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 75 ανοιχτά προαπαιτούμενα που «φρενάρουν» την αξιολόγηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SpaceX: Βουτιά 8,63% – Σβήνει τα κέρδη της Τετάρτης μετά την αύξηση δαπανών για ΤΝ
- Πυροσβεστική: 25 αγροτοδασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο – 7 συλλήψεις σε Αττική, Πρέβεζα και Τρίκαλα
- Στενά του Ορμούζ: Συμφωνία Ιράν – Ομάν για νέα διαδρομή διέλευσης πλοίων
- Η μετοχή της AMD υποχωρεί κατά 6,5%, μετά τα σχέδια του Μασκ να αγοράσει τσιπ της Nvidia για τη SpaceX
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.