• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Η Κατερίνα Στεφανίδη έδωσε το πιο ισχυρό χαστούκι στην κοινωνία των social media και στους δημοσιογράφους

    ριο

    Ο Mohammed Rabii σε έναν αγώνα box.


    Ένα ισχυρό χαστούκι στην ελληνική κοινωνία, στα social media , σε κάποιους υποτιθέμενους σχολιαστές της επικαιρότητας που αναπαράγουν και σχολιάζουν μέσω του Facebook και του twitter οτιδήποτε γραφτεί και ειδικά στους Έλληνες δημοσιογράφους που θεωρούν ότι όλοι ασχολούνται μαζί τους έδωσε η χρυσή ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη. Η απόφοιτος του αμερικανικού πανεπιστημίου Stanford στην ουσία έδωσε απάντηση στις «νουθεσίες» ενός αρθρογράφου της εφημερίδας Αυγής προς την ίδια «να… διαβάζει περισσότερο» για τη δήλωσή της «δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια» . Η απάντηση της Στεφανίδη δόθηκε μέσω Twitter.

    stefanidi
    Κατερίνα Στεφανίδη. Χρυσή Ολυμπιονίκης 2016

    Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο απαντώντας σε μια από τις αναρτήσεις για το άρθρο της Αυγής έγραψε ως απάντηση – την οποία αργότερα ωστόσο διέγραψε:

    «Ποιο άρθρο ρε παιδιά; Ούτε και ξέρω τι είναι Αυγή πόσο μαλλον να ασχολειθώ να διαβάσω άρθρο τους και να τους απαντήσω κιόλας»

    Σε δεύτερη συνεχόμενη απάντησή της προσθέτει δε: Ο καθένας διαβάζει δηλώσεις μου και νομίζει ότι τον αφορούν.

    Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Στεφανίδη στο Twitter:

    stefanidi-tweet-mesa 1Επί της ουσίας η κ. Στεφανίδη δεν είχε ιδέα ούτε για το συγκεκριμένο άρθρο ενώ παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν είχε ακούσει το όνομα της εφημερίδας  που το φιλοξένησε. Και όμως το άρθρο αυτό έγινε γνωστό  μέσω των social media καθώς έγινε share από εκατοντάδες υποτιθέμενους σχολιαστές του facebooK αλλά και από εμάς τους δημοσιογράφους στα Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης . Η μόνη που δεν είχε ιδέα για τον άρθρο ήταν η ίδια και χρυσή ολυμπιονίκης χωρίς φυσικά αυτό να είναι μεμπτό. Απλά με αυτή την κίνηση της η Στεφανίδη μας έδωσε ένα ισχυρό χαστούκι. Και ο νοών νοείτο…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

    http://www.mononews.gr/marinopoulos-ti-tha-kanoun-avrio-pireos-ke-ethniki/69148

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

    http://www.mononews.gr/aftin-agapoun-korifei-trapezites-gnoriste-tin-proxenitra-ton-goldman-sachs-barclays-kpmg-deutsche-bank/69096

     



    ΣΧΟΛΙΑ