• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Κανονικά οι πτήσεις της Aegean προς το Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης

    • NewsRoom
    Aegean Airlines

    Aegean Airlines


    Κανονικά θα εκτελεστούν τελικά μετά το μεσημέρι οι πτήσεις της Aegean από και προς το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης. Συγκεκριμένα μετά την επαναλειτουργία του αεροδρομίου που είχε κλείσει λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης το βράδυ της Τρίτης, η Aegean ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω προγραμματισμένες πτήσεις της:

    Πτήση A3 992

    • Δρομολόγιο: Αθήνα – Κωνσταντινούπολη
    • Ώρα: 13:50 – 15:15

    Πτήση A3 993

    • Δρομολόγιο: Κωνσταντινούπολη – Αθήνα
    • Ώρα: 16:00-17:25

    Σημειώνεται ότι η Aegean ακύρωσε την πρωινή πτήση προς/από Κωνσταντινούπολη.

    Υπενθυμίζεται ότι αλλαγές εισιτηρίων πραγματοποιούνται χωρίς τέλη και οι ακυρώσεις με πλήρη επιστροφή χρημάτων, για όλους τους επιβάτες που έχουν εισιτήρια από/προς Κωνσταντινούπολη που έχουν εκδοθεί έως και 28 Ιουνίου 2016 και με αρχική ημερομηνία ταξιδίου έως 6 Ιουλίου 2016 και με νέα ημερομηνία πτήσης έως 31 Ιουλίου 2016.

    Αρωγή από το Γενικό Προξενείο

    Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών υπογραμμίζεται ότι αμέσως μετά τις εκρήξεις στο Ατατούρκ, κλιμάκιο του Γενικού Προξενείου Κωνσταντινούπολης μετέβη στο χώρο του αεροδρομίου και παρείχε, συνεχώς, ως τα ξημερώματα, προξενική συνδρομή σε Έλληνες πολίτες, που ευρίσκονταν στο χώρο του αεροδρομίου και χρειάστηκαν αρωγή για την ασφαλή μεταφορά τους σε ξενοδοχεία της Κωνσταντινούπολης.

    Το Γενικό Προξενείο προβαίνει από το πρωί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διευκόλυνση του επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών.

    Όπως διευκρινίζεται, δεν υπάρχει καμία ένδειξη και κανένα στοιχείο, μέχρι στιγμής, για ύπαρξη Ελλήνων μεταξύ των θυμάτων ή τραυματιών.



    ΣΧΟΛΙΑ