Εξιτήριο θα πάρει σήμερα από το νοσοκομείο η Γιούλια Σκριπάλ, η οποία μαζί με τον πατέρα της, έναν Ρώσο πρώην κατάσκοπο, δηλητηριάστηκαν με νευροτοξικό παράγοντα στο Σάλσμπερι της Βρετανίας στις 4 Μαρτίου, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.
Οι γιατροί δήλωσαν ότι η κατάσταση της υγείας της Γιούλια και του πατέρα της Σεργκέι Σκριπάλ παρουσίασε γοργή βελτίωση τις τελευταίες εβδομάδες.
Την προηγούμενη εβδομάδα η ίδια η Γιούλια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι ανακτά καθημερινά τις δυνάμεις της.
Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται πατέρας και κόρη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την υπόθεση Σκριπάλ ζητά η Ρωσία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση Ρωσίας-Ιράν-Τουρκίας στην Άγκυρα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοβαρό επεισόδιο στη Ρω με χαμηλή πτήση τουρκικού ελικοπτέρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυστρία: Ηλικιωμένος σκότωσε σύζυγο και κόρη και αυτοκτόνησε
- Impact Series: Η Ασφαλής Τεχνητή Νοημοσύνη και το Μέλλον της Εργασίας στον θεσμό διαλέξεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου
- Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Νέα επιχειρηματική κίνηση από το ζευγάρι – Ποια η σύνδεση με τον Μπραντ Πιτ
- Παπαστεργίου: «Συνεργαζόμαστε για τη διασφάλιση των υποθαλάσσιων καλωδίων και με κοινή πρόταση για τα Gigafactories»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.