ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο ελληνικός προϋπολογισμός προκαλεί αισιοδοξία στον Τσίπρα» είναι ο τίτλος άρθρου της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt, το οποίο αναφέρεται στην ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο.
«Μέχρι το 2022 η Ελλάδα θέλει να πετυχαίνει πρωτογενή πλεονάσματα. Ο πρωθυπουργός Τσίπρας αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξουν άλλα προγράμματα λιτότητας», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.
«Σύμφωνα με εκτιμήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα η Ελλάδα αναμένεται να πετυχαίνει τους δημοσιονομικούς της στόχους μέχρι το 2022. Το λεγόμενο πρωτογενές πλεόνασμα στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνονται τα κόστη για την εξυπηρέτηση του χρέους, θα ανέρχεται ετησίως στο 3,5% επί των οικονομικών επιδόσεων, δήλωσε ο Τσίπρας την Τρίτη στο Ευρωκοινοβούλιο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τράπεζες: «Ραντεβού» στο Χίλτον με ένα «μενού» που τα έχει όλα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σημείο μηδέν» για τους δανειολήπτες: Στο «μικροσκόπιο» των τραπεζών οι καταθέσεις της τελευταίας 5ετίας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Metavallon: Νέα επένδυση στην καθημερινή μετακίνηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχάλης Στασινόπουλος (ElvalHalcor): Στις 13 Ιουλίου η AMK – Το raodshow στην Αγγλία και οι επενδύσεις στην ανακύκλωση
- The Chalet Edition: Όταν η Mulliner συνάντησε τον Gstaad Guy
- Profile: Το ράλι της μετοχής, τα πακέτα, η διπλή επιβράβευση των μετόχων και οι εξελίξεις που τρέχουν
- «Δεν σας φοβόμαστε»: Στο στόχαστρο της κυβέρνησης η κουλτούρα ανοχής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.